Unieke winterse teambuildingactiviteiten op én naast het ijs | C/A Planner

Badboot

Unieke winterse teambuildingactiviteiten op én naast het ijs

Een absolute topper van het winteraanbod van Cadx (eventhall op het Eilandje in Antwerpen, naast de BadBoot) is curling in combinatie met winterbuffet.

Een absolute topper van het winteraanbod van Cadx (eventhall op het Eilandje in Antwerpen, naast de BadBoot) is curling in combinatie met winterbuffet. Het gaat om een sportieve activiteit voor jong en oud, voor sportieve en minder sportieve mensen, en ideaal als mini-teambuilding. Een partijtje curling kan ook een extra leuke dimensie geven aan de nieuwjaarsreceptie met je bedrijf of aan je eindejaarsfeestje met je collega's.

Probeer de sierlijkste 'slidings' uit en leer hoe je het best de bezem hanteert. Reken maar dat het er vrolijk aan toe zal gaan. Na je partijtje curling kan je je tegoed doen aan het lekkere winterbuffet . Er staan verschillende lekkere typische wintergerechten op het menu. De live show cooking geeft het culinair festijn een extra aantrekkelijk tintje.

Curling in combinatie met seminarie of eindejaarsfeest


Natuurlijk is het ook mogelijk om deze curling-intiatie te combineren met een seminarie of eindejaarsfeest . Wat denk je van een 'studio 54"-dansfeest in de Cadx-hall of op één van onze twee luxe passagiersschepen Festina Lente (tot 200 personen) en het allernieuwste, superdeluxe passagierschip Le Formidable (van 150 tot 600 personen) ?

Of lasershooten of beachvolleyballen


De ijspiste bevindt zich in de overdekte recreatiehal CadX. Naast curlen en schaatsen kan je in CadX ook lasershooten en beachvolleyballen. Door het ruime aanbod aan activiteiten en mogelijkheden is het zo de ideale locatie voor uw teambuilding, personeelsfeest , eindejaarsreceptie , family day, mini-beurs, product-lancering of gezinsuitstap!

Delen

Direct contact

Badboot

Philip De Prest & John Beyen
T: +32 486 91 29 57
E: philip@badboot.be
W: www.badboot.be | www.cadx.be