Unieke cultuurevents in hartje Brugge | C/A Planner

Concertgebouw Brugge

Unieke cultuurevents in hartje Brugge

Het Concertgebouw is al tien jaar lang een bruisend ‘meeting point’ in het centrum van Brugge. Als grootste concertorganisator voor klassieke muziek in Vlaanderen vinden vele cultuurliefhebbers er hun gading.

Het Concertgebouw is al tien jaar lang een bruisend 'meeting point' in het centrum van Brugge. Als grootste concertorganisator voor klassieke muziek in Vlaanderen vinden vele cultuurliefhebbers er hun gading. Maar ook de MICE Industry smaakt de moderne architectuur en polyvalentie van het Concertgebouw voor de organisatie van unieke events. De moderne architectuur ontworpen door het gerenommeerde architectenduo Robbrecht & Daem en de multifunctionele ruimtes geven elk evenement een extra dimensie. Bovendien is de Concertzaal met 1.289 plaatsen de grootste congreszaal in de regio.

Tal van ruimtes voor elk eventConcertzaal & ruime foyers
De Concertzaal, het hart van het Concertgebouw, is een moderne zaal met een perfecte akoestiek. Naast de talrijke concerten die er plaatshebben, is de Concertzaal ook heel geschikt voor de organisatie van bedrijfsactiviteiten. De Concertzaal geeft een stijlvol karakter aan uw congres, seminarie, productlancering, prijsuitreiking, gala-avond, personeelsfeest of diner-op-scène. De ruime foyers van de Concertzaal zijn geknipt voor een stijlvolle ontvangst. De Concertzaal biedt plaats aan 1289 personen in drie verschillende niveaus.

Kamermuziekzaal
De Kamermuziekzaal bevindt zich in de Lantaarntoren vooraan het Concertgebouw en leent zich voor tal van mogelijkheden. Deze gezellige zaal – ontworpen voor concerten met kleinere muziekensembles – is een charmante locatie met unieke toets voor uw seminarie, privéconcert of bedrijfsfeest. De Kamermuziekzaal heeft ruim 250 zitplaatsen op 3 niveaus. De schuin oplopende balkons roepen de sfeer op van een Italiaans palazzo.

Panoramische ontvangstruimtes
Forum 6 en Forum 7 zijn zalen met adembenemend zicht op de historische Brugse binnenstad. De zalen zijn ontvangstruimtes voor recepties, diners, walking dinners en tal van evenementen. Ideale ruimte om te netwerken met uw genodigden na een concert of seminarie.

10 jaar ervaring in mice industry


Het professionele Concertgebouwteam begeleidt u persoonlijk bij de organisatie van uw congres of evenement en zorgt voor de gewenste technische omkadering. Er is een uitgebreid aanbod preferentiële cateraars. De parking onder het Concertgebouw biedt 1300 staanplaatsen. De centrale ligging, vlotte bereikbaarheid, het ruime zalenaanbod en de professionele begeleiding maken van het Concertgebouw een uitgelezen congres- en eventlocatie.

Delen

Direct contact

Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge
’T Zand 34
8000 Brugge

T: 050 47 69 99
E: ann.cosyn@concertgebouw.be
W: www.concertgebouw.be