Tulip Inn Antwerpen | C/A Planner

Tulip Inn Antwerpen

De beste oplossing voor uw meetings in Antwerpen

Tulip Inn Antwerpen heeft alles in huis voor wie de perfecte meeting wil organiseren, en daarna ook nog wat tijd wil om te relaxen: 126 comfortabele en goed uitgerust kamers, 4 vergaderzalen, gratis parking, ...

Tulip Inn Antwerpen heeft alles in huis voor wie de perfecte meeting wil organiseren, en daarna ook nog wat tijd wil om te relaxen: 126 comfortabele en goed uitgerust kamers, 4 vergaderzalen, gratis parking vooraan het hotel en gratis wifi! En 's morgens wordt u vergast op een gezond en ruim ontbijtbuffet. Heerlijk!

De ligging is ideaal voor vergadergroepen: het hotel ligt op slechts 8 minuten van het stadscentrum, 5 minuten van de luchthaven van Antwerpen en 5 minuten van het treinstation Antwerpen-Berchem.

Tulip Inn Antwerpen, een perfecte keuze in Antwerpen


Als u de diamantstad wil ontdekken, de oudste zoo van België bezoeken, stijlvol shoppen, het nachtleven induiken of simpelweg in alle rust wat verpozen, Tulip Inn Antwerpen is de perfecte keuze.

Wie een zakelijke meeting moet organiseren, een familiefeest of een bijeenkomst met vrienden, kan aankloppen bij ons team dat u de best mogelijke oplossing zal voorschotelen. Onze vergaderzalen zijn allen voorzien van natuurlijk daglicht en airconditioning. We bieden ook gratis wifi en parking. Ook flip-charts, projectoren, tv en scherm staan te uwer beschikking. Daarnaast is er keuze uit een brede waaier een packages zoals koffiepauzes met gebak, sinaasappelsap of appelsap. Het restaurantteam ten slotte staat elke dag klaar om u en uw gasten een heerlijke lunch of diner voor te schotelen.

Delen

Direct contact

Tulip Inn Antwerpen

Potvlietlaan 2
2600 Antwerpen

Willem Renes
+32 32 36 43 55
manager@tulipinnantwerpen.com
www.tulipinnantwerpen.com