Trendy en glamoureuze locatie | C/A Planner

The Event Lounge

Trendy en glamoureuze locatie

The Event Lounge offreert een ‘state of the art’ audio en video technologie, talloze moderne faciliteiten en is speciaal ontworpen voor seminaries, tentoonstellingen, product lanceringen en alle andere type events

The Event Lounge, is een locatie met een trendy en glamoureuze stijl die u een "All in one" dienstenpakket aanbiedt. De zaal offreert een 'state of the art' audio en video technologie, talloze moderne faciliteiten en is speciaal ontworpen voor seminaries, tentoonstellingen, product lanceringen en alle andere type events en is daarom hoogst flexibel en geschikt voor elke event organisator.

Deze ongeëvenaarde conferentie en evenementlocatie offreert 2500m² business & event mogelijkheden en kan tot 1150 gasten ontvangen met een studio van 1250m² en 11m hoogte. The Event Lounge is makkelijk bereikbaar en gelegen nabij het centrum van Brussel en Brussels National Airport. The Event Lounge beschikt over een private parking voor 150 wagens en er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor ± 400 auto's.

Milieuvriendelijk


The Event Lounge is bekommerd om het milieu en beperkt de CO2-uitstoot waar mogelijk. Dit is ook de reden waarom The Event Lounge het "Green Key" en "CO2LOGIC"- charter heeft ondertekend en een reeks stappen onderneemt om zijn ecologische voetafdruk te beperken, zonder daardoor het optimaal beheer en de doeltreffendheid in het gedrang te brengen.

Delen

Direct contact

The Event Lounge

Gilles Poot Baudier / Lynn Arys
T: 0032 2 726 55 26
E: info@eventlounge.be
W: www.eventlounge.be