Top-floor thinking? Zoek niet verder! | C/A Planner

The Hotel

Top-floor thinking? Zoek niet verder!

Tijdens uw meeting of evenement heeft u een schitterend uitzicht op de skyline van Brussel. Eenmaal buiten kunt u een ‘tour d’horizon’ nemen of een wandelingetje naar de Grote Markt maken.

8 nieuwe Meeting & Event zalen voor 160 deelnemers of meer op de bovenste verdiepingen 25, 26, 27. Deze zalen bieden een indrukwekkend panorama zicht over Brussel. 2 buitengewone Ballrooms met een capaciteit tot 500 deelnemers en een open foyer over de lengte van het gehele gebouw worden deze zomer geopend op de eerste verdieping. Aantrekkelijk eigentijds interieur, laatste technologische snufjes en overal onbeperkt gratis Wi-Fi. Alles wat je van een tophotel anno 2013 mag verwachten.

Who puts Brussels at your feet? The Hotel.


Een met recht toplocatie op de modieuze Waterloolaan met al de luxe boutiques van internationale lifestyle merken. Tijdens uw meeting of evenement heeft u een schitterend uitzicht op de skyline van Brussel. Eenmaal buiten kunt u een 'tour d'horizon' nemen of een wandelingetje naar de Grote Markt maken.

Who takes the usual out of business? The Hotel.


421 kamers en suites met een perfekte mix van comfort en stijl. U hoeft enkel maar de lift te nemen. Ook vanuit de kamers heeft u zicht op een fantastische skyline en kunt u heerlijk tot rust komen naar een drukke dag. Het wordt een onvergetelijke ervaring want er is aan alle kleine details gedacht; van premium bedlinnen, verlichte spiegels tot en met exclusieve badproducten en zelfs een mooi 'rain-shower-view' op Brussel. Werk vanaf de sofa aan het raam, met een kopje Nespresso en alle media faciliteiten bij de hand.

Nog een beetje tijd voor u zelf over? Ga dan naar de Urban Spa & Fitness met sauna, stoombad en spa treatment rooms op de 23e verdieping met, u raadt het misschien al: een schitterend en onvergetelijk zicht op Brussel!

Delen

Direct contact

The Hotel

The Hotel.
Boulevard de Waterloo 38
B-1000 Brussels
T: +32 2 504 37 30
E: meet@thehotel.be
W: www.thehotel.be