Toeristische Dienst Curaçao België | C/A Planner

Toeristische Dienst Curaçao België

Curaçao: wow, ook voor bedrijven!

Terwijl het buiten stenen uit de grond vroor, werden eind januari in Oostende plots tropische temperaturen opgetekend, meer bepaald in het Kursaal Oostende.

Terwijl het buiten stenen uit de grond vroor, werden eind januari in Oostende plots tropische temperaturen opgetekend, meer bepaald in het Kursaal Oostende. Dit naar aanleiding van de première van tentoonstelling 'Impressies van Curaçao', te bezichtigen in Aqua Del Mar. Het werd een warme, feestelijke en kleurrijke avond met sensationele artiesten die een aanstekelijke mix van elektronische beats brachten en ons deden meeshaken op het Curaçaose Tambú-ritme.

Zeer genietbaar, maar wat CORPORATEPLANNER.be nog het meest interesseerde waren natuurlijk de mogelijkheden voor meetings, incentives en events op het eiland in de Caribische Zee. En wat bleek: Curaçao heeft het allemaal: parelwitte stranden met schaduwrijke palmbomen, een azuurblauwe zee, een niet aflatende zon en heerlijke temperaturen, een exotische sfeer, een gastvrije bevolking, romantiek onder een open sterrenhemel, luxueuze resorts en prima accommodatie. En je spreekt er gewoon je eigen taal, het Nederlands.

Klein maar divers

Curaçao is klein, hooguit 60 km lang en van 5 tot 15 km breed. Tijdens een excursie hoef je dus nooit ver te rijden en wat meer is, het eiland is bijzonder divers. Zo reis je op een uur van de hoofdstad Willemstad, met zijn cultuurpatrimonium op de lijst van het Werelderfgoed, naar het natuurgebied Sint Willibrordus waar je een kolonie flamingo's kunt observeren of naar het SheteBoka Park met zijn opstuwende water.

Paasvakantie:ideaal

De Paasvakantie is een topperiode om naar Curaçao te reizen. De gemiddelde temperatuur is dan 31°C en het is ook de droogste tijd van het jaar. Omdat de Paasvakantie in Nederland op een ander moment valt dan bij ons is het ook nog eens laagseizoen en kunnen wij profiteren van goedkope aanbiedingen. Er zijn dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam Schiphol met KLM en Arkefly en de reistijd bedraagt negen uur.

Delen

Direct contact

Toeristische Dienst Curaçao België

Voor meer informatie over het aanbod voor meetings, incentives en events:

Kristien Grahame-Basting
Representatie Toeristische Dienst Curaçao België
T: +32 (0) 50 61 42 07
E: Kbasting@aviareps.com
W: www.bezoekcuracao.nl