‘Thuis’ vergaderen in Werchter | C/A Planner

Gasthuis Dijle & Demer

‘Thuis’ vergaderen in Werchter

Als Gasthuis Dijle & Demer bieden wij u te Werchter een unieke locatie voor uw vergaderingen, meetings, teambuildings…

Als Gasthuis Dijle & Demer bieden wij u te Werchter een unieke locatie voor uw vergaderingen, meetings, teambuildings…Gelegen op de samenvloeing van Demer & Dijle, centraal gelegen in Vlaams-Brabant, makkelijk bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer, met voldoende parking vooraan het Gasthuis, bieden wij u de gelegenheid om in een uniek kader uw meeting te organiseren.

Het huis dateert van 1801 en was oorspronkelijk eigendom van de familie Van Roost, de voormalige eigenaars van de brouwerij De Palmboom die onder andere JackOp brouwden. Dit bier wordt anno 2013 opnieuw gebrouwen in beperkte hoeveelheid, u kan het hier ter plaatse degusteren.

Volledige service


Voor bedrijven en professionele organisaties verzorgen wij een volledige service. De locatie staat exclusief 'volledig' ter uwer beschikking en uw bedrijf of organisatie beschikt gedurende uw verblijf over alle faciliteiten. Wij garanderen u dat er geen andere boekingen worden aangenomen, wij stellen alles in het teken van uw aanwezigheid. Deze lijn van exclusiviteit trekken wij door naar alle facetten van onze diensten.

U beschikt over een mooie vergaderruimte, plasmascherm – 60 inch voor presentaties, wifi, printmogelijkheden, white board.... De maaltijden zijn verzorgd, verfijnd en worden door de gastvrouw en gastheer persoonlijk bereid. Wij hebben samen ruim 45 jaar ervaring in keuken.

U kan hier opteren voor bestaande formules, maar wij kunnen u ook een op maat gemaakte offerte opstellen. Wij staan garant voor het welslagen van uw reservatie.

Waarom zijn wij anders dan andere locaties?


U breekt met de traditionele opvattingen dat alles stijf en strak moet zijn. U komt bij ons "thuis" uw meeting verzorgen. Wij hopen dat de geest die dit pand, de schitterende tuin en wij zelf uitdragen, ook u tot succes mogen zijn. Verandering van omgeving kan vaak tot nieuwe ideeën leiden.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Gasthuis Dijle & Demer

Dijle & Demer
T: +32 16 43 33 80
E: info@dijleendemer.be
W: www.dijleendemer.be