The Faculty | C/A Planner

The Faculty

Events en meetings in het voormalige hoofdgebouw van de veeartsenschool

Op enkele tientallen meters van het Brusselse Zuidstation verwelkomt The Faculty je vanaf de eerste dagen van 2020 in een volledig gerenoveerd historisch gebouw.

Van veeartsenschool tot businesscentrum

Het voormalige herenhuis, gebouwd in 1903, dat ooit de ceremoniële ruimtes van de veeartsenschool huisvestte, werd volledig opnieuw ontworpen en opgezet als een businesscentrum. Er werd speciale aandacht besteed aan het bewaren van de volumes en de getuigenissen uit het verleden, terwijl discrete moderne accenten werden verwerkt.

Geschikt voor alle B2B-evenementen

Naast de vijf geprivatiseerde kantoorruimtes en een coworkingruimte werd het indrukwekkende auditorium volledig gerestaureerd om 180 mensen te huisvesten in een prestigieuze omgeving. Met een plafondhoogte van meer dan acht meter, uitgerust met alle audiovisuele middelen van de 21ste eeuw, is deze multidisciplinaire ruimte de ideale setting voor al je B2B-evenementen: presentaties, conferenties, seminaries, défilés of diners. Bedrijven zullen er ongetwijfeld een eventruimte als geen ander vinden. Kleinere groepjes kunnen ook gebruikmaken van vergaderzalen.

Restaurantformules op maat

Het restaurant, tegenover het auditorium gelegen, voldoet aan al je eisen. Of het nu gaat om een informele lunch met collega's, een zakelijk diner met gasten of een grotere receptie in het auditorium zelf, alle formules worden aangepast aan de wensen van de organisatoren.

Het lage-energiegebouw beschikt natuurlijk over alle toegangsfaciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

The Faculty kijkt ernaar uit je te mogen verwelkomen en biedt meer info op haar website www.thefaculty.be.

Bedrijven zullen er ongetwijfeld een eventruimte als geen ander vinden.

Delen

Direct contact

The Faculty

Philippe Declercq
00 32 476 42 04 54
Veeartsenstraat 45-47
1070 Anderlecht

info@thefaculty.be
www.thefaculty.be