Stijlvol uitwaaien aan zee | C/A Planner

Thermae Palace

Stijlvol uitwaaien aan zee

Deze parel aan de Belgische kust is met zijn fraaie banketzalen dé top locatie bij uitstek voor het beleven van een sfeervol exclusief gastronomisch moment.

Een leuk feestje met zicht op zee? In het Thermae Palace bent u aan het juiste adres. Deze parel aan de Belgische kust is met zijn fraaie banketzalen dé top locatie bij uitstek voor het beleven van een sfeervol exclusief gastronomisch moment. Romantisch in intiem gezelschap, met zakenpartners of gewoon met vrienden ...altijd geniet men van de unieke en sfeervolle ambiance.

Exquise gastronomie


Allereerst heeft het Thermae Palace een uitstekend restaurant 'Périgord' dat garant staat voor een exquise gastronomie. Hier kunt u in alle intimiteit genieten van een heerlijke keuken.

Grote groepen kunnen echter gebruik maken van een van de 18 feestzalen. Samen met u kiest een ervaren team een gepaste zaal afhankelijk van de grootte van uw groep, uw budget en uw gewenste activiteit. U kunt hiervoor kiezen uit diverse formules voor recepties, cocktails en party's. Voor uw lunch of diner biedt het Thermae Palace u een groot aantal variëteiten, van een licht 3-gangenmenu tot een gastronomisch 6-gangenmenu. U kunt zelfs uw eigen menu en buffet samenstellen. Het Thermae Palace biedt tevens parkeerplaatsen voor 200 auto's. Uiteraard kunt u dit combineren met een hotelovernachting aan een bijzondere prijs.

Delen

Direct contact

Thermae Palace

Thermae Palace
Koningin Astridlaan 7
8400 Oostende
T: 0032 (0)59 80 66 44
F: 0032 (0)59 80 52 74
E: sales@thermaepalace.be
W: www.thermaepalace.be