Stijlvol overnachten in München | C/A Planner

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski

Stijlvol overnachten in München

Veelzijdig en divers, stijlvol, gracieus en gezellig: München is een wereldvermaarde, rijkgeschakeerde stad.

Veelzijdig en divers, stijlvol, gracieus en gezellig: München is een wereldvermaarde, rijkgeschakeerde stad. Nergens komt dit meer tot uiting dan in de Maximilianstrasse, Münchens legendarische promenade en een van 's werelds mooiste winkelstraten. Het hotel met 6 verdiepingen beschikt over 297 prachtige kamers en suites: elke kamer is uniek en vormt een luxueus onderkomen voor veeleisende gasten die een individuele stijl en een uitmuntende klasseservice weten te waarderen. De 230 Superior Rooms – alle even groot - zijn ideaal voor omvangrijke groepen en meetings. Daarnaast biedt München talloze mogelijkheden voor sightseeing en incentives, zoals brouwerijbezoeken, historische rondleidingen met een acteur of een boottocht op een nabijgelegen meer.

Meetingmogelijkheden


Het hotel telt twaalf multifunctionele zalen van verschillende grootte, die plaats bieden aan tot 500 gasten. Ideaal voor elk bedrijfsevent. Plant u een businessconferentie dan wel een glitter en glamour gala-avond? Onze multifunctionele zalen baden in het licht en ons team van creatieve eventexperts bedient u op uw wenken. Uw verwachtingen zullen overtroffen worden! Een open keuken en een grote balzaal met prachtige kleurverlichting vormen het nec plus ultra van onze zalen en bevinden zich voor uw comfort beide op dezelfde verdieping. Een waaier aan culinaire mogelijkheden en een supersnelle W-LAN-internetverbinding maken van uw event een klaterend succes en een gedenkwaardige ervaring in het hartje van München.

PROMOTIE


Boek onze ruime meeting- en banketzalen die volledig uitgerust zijn met state-of-the-arttechnologie, snelle wifi-internetverbinding en een unieke open keuken!

Juli en augustus 2013

 

  • 15% commissie op ons beste tarief

 

  • 5% commissie op vooraf geboekte maaltijden en drankVoorwaarden:
Reservatie van minstens 10 kamers per nacht.
Minstens 10 deelnemers per meeting.

Onze eventexperts bezorgen u met plezier een aangepast voorstel. We beantwoorden uw vragen graag via e-mail: eventteam.vierjahreszeiten@kempinski.com.

 

Delen

Direct contact

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski

Contactgegevens
Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München
Director of Groups & Events
Ms. Annika Beck
Maximilianstraße 17
80539 Munich, Germany
T: +49 89 2125 2200
F: +49 89 2125 2720
e: eventteam.vierjahreszeiten@kempinski.com
www.kempinski.com/vierjahreszeiten