Stay away from the ordinary in dit trendy hotel! | C/A Planner

Hotel BLOOM – Dare To Explore

Stay away from the ordinary in dit trendy hotel!

Hotel BLOOM! is een cool en trendy hotel in hartje Brussel waar geen 2 kamers hetzelfde zijn. De kamers zijn ruim en licht en werden elk gedecoreerd met een unieke, handgeschilderde fresco van een jonge Europese artiest.

Hotel BLOOM! is een cool en trendy hotel in hartje Brussel waar geen 2 kamers hetzelfde zijn. De kamers zijn ruim en licht en werden elk gedecoreerd met een unieke, handgeschilderde fresco van een jonge Europese artiest. Kies een kamer uit naargelang je eigen smaak. Van sober tot gek: de keuze is aan jou! Of je nu hier bent voor zaken of vrije tijd, bij hotel BLOOM! zal je een creatieve vibe voelen die je zal inspireren en nieuwe ideeën zal brengen. Verblijf in hotel BLOOM! en beleef een unieke ervaring.

Dare To Explore is all about inspiring people!


Het "Dare to Explore" concept wil deelnemers aan vergaderingen inspireren en motiveren met sterke verhalen en portretten van succesvolle persoonlijkheden. Dankzij hun creativiteit, ambitie en doorzettingsvermogen hebben deze rolmodellen hun goede ideeën kunnen waarmaken.

De foto's, quotes en succesverhalen van deze inspirerende personen sieren de buitenmuren van onze vergaderzalen. Op deze manier creëren we een unieke galerij van inspiratie. Hotel BLOOM! streeft naar een omgeving die haar bedrijfsgasten inspireert om hun vergaderobjectieven te behalen en zelfs te overtreffen.

Ontdek:

  • 2000 m2 inspiratie

 

  • 12 verschillende meeting zalen

 

  • Creatieve catering

 

  • OO! & SmoodS restaurantAl onze packages staan op www.dare-to-explore.com

Uniek aanbod voor lezers van CORPORATEPLANNER.be:

 

  • 1 gratis deelnemer per 10 deelnemers, geldig voor meetings bevestigd voor 31/3.(maar die kunnen plaatsvinden tot eind 2013).

 

  • Overnachtingen: 1 free upgrade per 10 betalende kamersWil u van dit aanbod genieten? Stuur dan een mailtje naar [MAIL=mailto:meeting@hotelbloom.com?subject=Info via CORPORATEPLANNER.be]meeting@hotelbloom.com[/MAIL] met de vermelding CORPORATEPLANNER.be!

 

Delen

Direct contact

Hotel BLOOM – Dare To Explore

Hotel BLOOM – Dare To Explore
Rue Royale 250 Koningsstraat
B-1210 Brussels
T: +32 (0)2 220 69 06
E: meeting@hotelbloom.com
W: www.hotelbloom.com