Staf Versluys | C/A Planner

MEC Staf Versluys

In- en outdoor events aan de Bredense duinen

Het meeting- en eventcentrum Staf Versluys, omgeven door groen, duinen, strand en zee, is de perfecte locatie voor al je in- en outdoor events.

Meerdere vergaderzalen

Het centrum beschikt over meerdere vergaderzalen met een capaciteit van 20 tot 110 personen. Even uitwaaien tussen de meetings door? De duinen, de zee en het strand op wandelafstand krijg je er gratis bij.

Behalve de vergaderzalen heeft het centrum ook een auditorium dat plaats biedt aan 400 personen. De evenementenzaal leent zich uitstekend voor personeelsfeesten, beurzen en voorstellingen. Het auditorium en de evenementenzaal kunnen op verschillende manieren worden opgedeeld met de foyer als mogelijke uitbreiding. Voor outdoor events zijn het evenementenplein (1.000 m²) en de evenementenweide (5.000 m²), gelegen middenin het groene natuur- en recreatiedomein 't Paelsteenveld, de ideale optie.

Vlot bereikbaar, geen parkeerproblemen

Het meeting- en eventcentrum Staf Versluys, centraal gelegen aan de kust op een boogscheut van zee, strand en duinen, is vlot bereikbaar met de wagen of kusttram en beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Met 215 parkeerplaatsen recht tegenover het centrum en nog eens 280 plaatsen op amper 400 meter voorkom je onnodige stress.

Krijg een inspirerende boost van de verkwikkende wind van de Noordzee en boek je volgende event bij het meeting- en eventcentrum Staf Versluys. Laat deze kans niet liggen en omring je met de mooie duinen en het strand op je volgende meeting.

Centraal gelegen aan de kust op een boogscheut van zee, strand en duinen.

Delen

Direct contact

MEC Staf Versluys

Kapelstraat 76
8450 Bredene
059 56 19 60
info@stafversluyscentrum.be
www.businessandeventsstafversluys.be