Silva Hotel | C/A Planner

Silva Hotel Spa-Balmoral

Meetings met ongeëvenaard uitzicht

Het viersterrenhotel Silva Hotel Spa-Balmoral is genesteld in de beboste heuvels boven Spa en heeft een ideale ligging met panoramisch uitzicht over de Spavallei.

Het hotel ligt op amper een paar minuten van het wereldberoemde kuuroord Spa en het beroemde Formule 1-racecircuit Spa-Francorchamps.

Meetings in flexibele zalen

Het Silva Hotel Spa-Balmoral heeft 16 flexibele, volledig uitgeruste vergaderzalen, waaronder 7 zalen met directe toegang tot de tuin en het terras, die plaats bieden aan maximaal 300 deelnemers.

Gastronomische verwennerij

Behalve die de 16 moderne, lichte vergaderzalen heeft het hotel 125 kamers, waaronder 24 designkamers en 3 suites van 80 m², een gastronomisch restaurant met plaats voor 210 personen, een loungebar met directe toegang tot de grote plenaire zaal en de buitenterrassen, de ideale plaats voor koffiepauzes, lunches en cocktails.

Al die faciliteiten worden aangevuld met een wellnesscentrum, een rooftop en een Oostenrijkse bar voor je eindejaarsfeesten of raclette.

Stel een aanbod op maat samen

Kortom, het Silva Hotel heeft de capaciteit om zich aan te passen aan al je evenementen, zoals seminars, personeelsfeesten, trainingen enzoverder en biedt verschillende seminariepakketten om een aanbod op maat samen te stellen. Het jonge, dynamische verkoopteam, het ervaren operationele team en de manager, die er al 40 jaar werkt, zullen je van begin tot eind begeleiden.

Silva Hotel heeft de capaciteit om zich aan te passen aan al je evenementen.

Delen

Direct contact

Silva Hotel Spa-Balmoral

Route de Balmoral 33
4900 Spa
+32 87 79 32 54

laura.charbonel@silvahotel.be
www.silvahotelspabalmoral.be

Facebook
Instagram
LinkedIn