Schitteren op een originele locatie voor onvergetelijke personeelsfeesten | C/A Planner

Diamant Brussel

Schitteren op een originele locatie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Diamant maakt het verschil dankzij de sprankelende creativiteit van zijn ervaren event-team. Diamant heeft steeds de ambitie om van elk evenement een bijzonder belevenis te maken voor u, uw gasten en/of personeelsleden.

Diamant Brussel heeft al de nodige facetten in huis voor de organisatie van ieder bedrijfs- en personeelsfeest: de locatie is gemakkelijk bereikbaar, heeft ondergrondse parkeermogelijkheden, een brede waaier aan zalen en een veelzijdig catering aanbod. Bovendien is het decor hedendaags een aanpasbaar…

Naast deze troeven, maakt Diamant het verschil dankzij de sprankelende creativiteit van zijn ervaren event-team. Diamant heeft steeds de ambitie om van elk evenement een bijzonder belevenis te maken voor u, uw gasten en/of personeelsleden.

Telkens een nieuwe look


De verschillende zalen krijgen dankzij diverse belichting en een passend meubilair telkens een nieuwe 'look' en de rode draad van ieder evenement wordt ook in de onberispelijke en verrukkelijke cateringsuggesties doorgetrokken. Op die manier zorgt Diamant voor een totaalconcept voor elke soort bedrijfs- of personeelsevenement en staat de tevredenheid van iedere deelnemer centraal.

Hoewel er bij Diamant evenementen 'op maat' mogelijk zijn voor elk bedrijf, kan u voor kleinere groepen ook terecht voor een 'Staff-party' pakket. Staat uw keuze nog niet helemaal vast, dan bent u bij Diamant ook steeds welkom voor een proeverij in bijzijn van één van de 'party-specialists'. Laat u overtuigen door de talrijke mogelijkheden!

Vlot bereikbaar, mét parkeermogelijkheden


Diamant ligt aan de rand van Brussel, kort bij de belangrijke invalswegen en bestaat uit 20 multifunctionele zalen met een capaciteit van 2-350 personen. Ter plaatse beschikt u over parkeermogelijkheden voor 200 bezoekers, een uitstekende keuken, materiaal voor geluid en belichting alsook meubilair voor de inrichting van elke zaal. Kortom Diamant is uw professionele partner voor succes!

Delen

Direct contact

Diamant Brussel

Is uw interesse nu gewekt? Vraag dan snel een afspraak voor een eerste kennismaking en rondleiding /of een vrijblijvende offerte via de website www.diamant.be.

Voor verdere informatie kan u ook terecht op de uitgebreide website van Diamant met zijn indrukwekkende fotogalerij en tal van video’s, en natuurlijk ook bij het sympathieke verkoopsteam.

T: +32 2 706 88 04
E: info@diamant.be
W: www.diamant.be