Sandton Grand Hotel Reylof | C/A Planner

Sandton Grand Hotel Reylof

Sandton Grand Hotel Reylof: de perfecte locatie voor je meeting, congres of incentive

Sandton Grand Hotel Reylof is een hotel dat je zal verrassen met zijn perfecte mix van authentiek en origineel design, comfort en luxe.

Een uitstekend restaurant maakt het compleet, en dat allemaal op amper 5 minuten wandelen van het historisch centrum van Gent.  

Moderne faciliteiten

Sandton Grand Hotel Reylof heeft 158 kamers en 8 vergaderzalen. Het hotel heeft enorm veel mogelijkheden, van kleine tot grotere meetings. Alle vergaderruimtes hebben daglicht en zijn uitgerust met moderne faciliteiten.

Gastronomisch restaurant

Tijdens je pauze kun je genieten van een drankje en een snack in een van de salons of terrassen of in de binnentuin. Combineer je meeting met een lunch of diner in het gastronomische restaurant Lof. Er worden internationale gerechten met een klassieke toets geserveerd. Chef Joris Korsten en zijn team werken alleen met verse seizoensproducten. Geniet van je lunch of diner in het mooie restaurant of in de prachtige binnentuin, een haven van rust.

Wellness area

Sandton Grand Hotel Reylof doet er alles aan om zijn gasten een comfortabel verblijf te bieden. Na een lange werkdag kun je relaxen in de Zen-Senses@Reylof wellness, die voorzien is van verschillende sauna's en een wellnesszwembad. Het is ook mogelijk om een van de behandelingen te boeken of te trainen in de fitnessruimte.

Combineer je meeting met een lunch of diner in het gastronomische restaurant Lof.

Delen

Direct contact

Sandton Grand Hotel Reylof

+32 (0)9 235 40 70
groups.reylof@sandton.eu
www.sandton.eu