Bijeenkomsten in een luxekasteel in Noord-Limburg | C/A Planner

Sandton Château De Raay

Bijeenkomsten in een luxekasteel in Noord-Limburg

Sandton Château De Raay is een luxekasteelhotel op een prachtig landgoed in Baarlo, Noord-Limburg. Vanaf het moment dat je het landgoed opkomt, is het duidelijk dat je een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of event zult hebben.

Vergaderen in authentieke zalen

Sandton Château De Raay vormt het perfecte decor voor je bijeenkomst, training of evenement. Je hebt de keuze uit authentieke stijlkamers, een voormalige kapel en hedendaagse zalen in de oranjerie. Je kunt er binnen of buiten vergaderen of tijdens de lunch genieten van een korte wandeling. De inspirerende omgeving van het landgoed draagt zeker bij aan het succes van je bijeenkomst. 

Alles tot in de details geregeld

Sandton organiseert je bijeenkomst van 2 tot 400 personen graag tot in elk detail. Een succesvolle bijeenkomst organiseer je echter nooit alleen. Wat is het doel van de bijeenkomst en wat kunnen zij doen om daaraan bij te dragen? Dat is wat ze belangrijk vinden en daarom gaan ze graag met jou in gesprek.

Lokale ingrediënten

De 50 stijlvolle hotelkamers zijn ruim en van alle moderne gemakken voorzien. Liefde voor e kunst in combinatie met de warme ambiance zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Hun ingrediënten halen ze niet van ver, integendeel. Ze halen ze uit hun eeuwenoude kloosterkas en kruidentuin en bij lokale leveranciers die hun ambacht verstaan. Dat zijn de wortels van hun keuken.

Internationaal vlot bereikbaar

Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A73. Heb je internationale gasten? Op korte afstand tref je Düsseldorf Airport (65 km), Maastricht Aken Airport (60 km) en Eindhoven Airport (60 km). Antwerpen is 137 km en Brussel is 165 km verwijderd van Sandton Château De Raay.

De inspirerende omgeving van het landgoed draagt bij aan het succes van je bijeenkomst.

Delen

Direct contact

Sandton Château De Raay

Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo, Nederland
+31 77 321 4000
reservations@sandton.eu
+31 77 321 4079
www.sandton.eu/baarlo