Al meer dan 40 jaar van harte welkom in het Meetjesland | C/A Planner

Restaurant-Hotel Ter Heide

Al meer dan 40 jaar van harte welkom in het Meetjesland

Al meer dan 40 jaar ben je van harte welkom in Ter Heide in het hart van het Meetjesland. Van een droomlocatie gesproken: aan de rand van de Lembeekse bossen beland je in een andere wereld, ver van de alledaagse drukte. Toch ben je op nauwelijks 20 minuten rijden van Gent, Brugge en Knokke. 

Grandeur

Het interieur, met veel hout en brede ramen met zicht op de tuin, straalt warmte en gezelligheid uit. Stoffen tafellakens doen de grandeur van vroeger herleven. Alles is supernetjes en tot in de details verzorgd. Het grote restaurant biedt meer dan voldoende ruimte om ongestoord culinair te lekkerbekken.  

Seizoensmenu

De chef-kok bereidt een klassieke Franse keuken, aangevuld met toetsen uit de wereldkeuken. Vers is het motto: waar proef je nog huisgemaakt ijs, puree of handgesneden frietjes? De gevarieerde menukaart evolueert mee met de seizoenen en waar mogelijk worden lokale ingrediënten gebruikt zoals cuberdons (neuzekes) of Lotusspeculoos. Tijdens de zomermaanden is het dubbel genieten op het terras.  

Charmehotel

Naast het restaurant beschikt Ter Heide nog over een charmehotel, aangesloten bij de prestigieuze keten 'The Originals Hotels'. In de negen kamers in koloniale stijl kun je luxueus overnachten. Het hotel is de perfecte uitvalbasis voor een onthaastweekend in de nabijgelegen bossen of langs de krekenroute.  

Vergaderruimtes

Ter Heide is eveneens een trefpunt voor zakenlui en diverse organisaties. Dertien serviceclubs spreken er regelmatig af. Behalve twee kleine zalen voor bijeenkomsten in intieme kring is er nog een grote zaal, uitgerust met alle multimedia-apparatuur. Die zaal staat ter beschikking voor vergaderingen, meetings, netwerkevents, productvoorstellingen, workshops, personeelsfeesten, uitvaarten en huwelijksfeesten. Er worden formules uitgewerkt die rekening houden met je wensen en budget.

Met onze uitgebreide accommodaties kunnen we perfect inspelen op een divers publiek dat graag verwend wordt. Een bezoek aan Ter Heide zul je niet gauw vergeten, bij ons verblijven is altijd als een beetje vakantie.

Mark Van Riel, zaakvoerder

Delen

Direct contact

Restaurant-Hotel Ter Heide

Mark Van Riel
Banquetting, hospitality, sales
+32 478 34 0123
mark@ter-heide.be
www.ter-heide.be