Gloednieuw stijlvol hotel op enkele stappen van het historische hart van Brugge | C/A Planner

Radisson Blu Hotel Bruges

Gloednieuw stijlvol hotel op enkele stappen van het historische hart van Brugge

Het nieuwe Radisson Blu Hotel Bruges in Brugge is de ideale plek voor een inspirerende meeting, een dynamische teambuilding of een exclusief event.

Meetings in moderne vergaderzalen

Het hotel ligt vlak naast het treinstation (100 m) en op wandelafstand van het centrum van Brugge en heeft zeer goed uitgeruste vergaderzalen. Elk van de zes vergaderzalen, voor een capaciteit van 120 personen, beschikt over gratis snelle wifi. Ze zijn ook uitgerust met moderne ingebouwde audiomaterialen. Geniet van het adembenemende uitzicht over Brugge tijdens een vergadering in een van de zalen op de twaalfde verdieping.  

Ontspanning in het gastronomische Brugge

Beleef het culinaire restaurant tijdens een heerlijke lunch of diner 's avonds. Nog zin in een drankje? Eindig je dag met een slaapmutsje in de gezellige bar. Op zoek naar een activiteit tijdens of na de meeting? Brugge biedt heel wat leuke mogelijkheden zoals een bezoek aan een bierbrouwerij, een chocoladeproeverij of een klassieke rit (met koets of boot) door het centrum.  

Gasten kunnen voor slechts € 3,50 per 24 uur parkeren op de publieke Interparking, gelegen tegenover het hotel.  Het Radisson Blu Hotel Bruges opende half augustus 2018 de deuren en ontvangt zijn gasten met plezier volgens het 'Yes I can'-motto.

Elk van de zes vergaderzalen, voor een capaciteit van 120 personen, beschikt over gratis wifi.

Delen

Direct contact

Radisson Blu Hotel Bruges

Stéphanie Raskin
Cluster director of sales
+32 11 77 01 20
+32 479 50 25 05
stephanie.raskin@radissonblu.com
www.radissonblu.com/en/hotel-bruges