Radisson Blu Astrid Hotel | C/A Planner

Radisson Blu Astrid Hotel

Waar vergaderen bruisend en inspirerend is!

Vergaderen op een andere locatie werkt vaak beter dan op kantoor. Een andere ruimte en sfeer zorgen voor die extra inspiratie waardoor vergaderingen succesvol worden.

Vergaderen op een andere locatie werkt vaak beter dan op kantoor. Een andere ruimte en sfeer zorgen voor die extra inspiratie waardoor vergaderingen succesvol worden. Om buitenshuis te vergaderen, hoeft u niet ver te gaan. Duik eens onder in bruisend Antwerpen!

Het Radisson Blu Astrid Hotel is ideaal gelegen tegenover het Centraal Station van Antwerpen. Met zijn 18 flexibele en multifunctionele zalen, een 24h Business Center en gratis draadloos high speed internet voor iedereen, behoort het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp tot de beste vergader- en evenementenlocaties van de stad.

Inspirerende vergaderruimten


Wilt u met een handvol collega's productief vergaderen of organiseert u een seminarie of congres? In het Radisson Blu Astrid hotel vindt u inspirerende vergaderruimten en –arrangementen. Onze meeting experts denken met u mee en doen voor elk budget een voorstel op maat. Alles is mogelijk! Wij passen ons aan eender welk evenement aan, of het nu een vergadering, een incentive, congres of feest is en zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt bereiken.

De zalen van het Radisson Blu Astrid Hotel zijn multifunctioneel en flexibel ontworpen. De Scala-zalen kunnen bijvoorbeeld dankzij geluidsdichte verschuifbare panelen omgevormd worden van een gemoedelijke, functionele vergaderzaal tot een supergrote seminarieruimte voor groepen tot 600 personen. Podium, presentatiescherm, belichting, spreekgestoelte, catwalk of noem maar op; alles kan geplaatst worden waar u het hebben wilt. Te groots voor u? Dan hebben we nog enkele intiemere boardrooms in petto.

Seizoensproducten van eigen bodem


Catering nodig? Maak kennis met het keukenteam van het hotel. Chef Alain Smet schudt voor elk thema een verrassend menu uit zijn mouw met de beste kwaliteit seizoensproducten van eigen bodem. Een verademing!

De onderwaterwereld van Aquatopia naast het hotel vormt dan weer een nooit gezien en fascinerend decor met 10.000 exotische vissen en reptielen in hun natuurlijke leefomgeving; een aanrader voor een originele break tijdens uw meeting of als sfeervolle afsluiter! Na uw vergadering kunt u uiteraard ook met uw team bruisend Antwerpen in duiken.

Prinsheerlijk overnachten


Overnachten doet u tot slot prinsheerlijk in één van onze 247 moderne en stijlvolle gastenkamers, waaronder business class kamers, suites en zelfs 19 luxueuze appartementen. De ruime fitness club en het zwembad met jacuzzi en sauna zijn gratis voor hotelgasten.

Kortom, alles is mogelijk, van klein naar groot en terug. U kunt al verschillende formules ontdekken in de Banqueting map van het hotel op de website www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp. Maar beter nog: bel voor een rondleiding ter plaatse en ontdek het met uw eigen ogen!

Delen

Direct contact

Radisson Blu Astrid Hotel

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerp
T: +32 (0)3 203 12 34
E : meetings.astrid.antwerp@radissonblu.com
W : www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp