Antwerpen, een reis of een bestemming? | C/A Planner

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp

Antwerpen, een reis of een bestemming?

Als je een meeting of event organiseert in het Radisson Blu Astrid, vragen ze eerst en vooral wat jouw wensen zijn.

Een memorabele aankomst

Hoe lang de reis ook geweest is, niets gaat boven de opwinding die je voelt als je eindelijk ter bestemming bent. Aankomen in station Antwerpen-Centraal is een unieke ervaring. Je kunt moeilijk naast het gebouw aan de overkant kijken: het Radisson Blu Astrid Hotel, genoemd naar het plein waaraan het ligt. De buitenarchitectuur van het gebouw is op zijn minst gezegd indrukwekkend. Eenmaal binnen voel je de buzz van een hotellobby met mensen die zich naar hun vergaderzaal begeven, relaxen in de bar na een lange werkdag of de rust en stilte van hun kamer opzoeken.

Iedere meeting heeft een verhaal

Wat jouw verhaal ook is, je kunt vertrouwen op het Radisson Blu Astrid Hotel om het te helpen vertellen. Ze beginnen met te vragen naar wat jij wilt, niet met te zeggen wat zij te bieden hebben. Want het gaat om jouw agenda en jouw doelstellingen. Ze zijn er om jouw verhaal te helpen vertellen, of dat nu een pitch voor 500 personen of een briefing voor een regionaal verkopersteam van tien personen is. Ze begrijpen heel goed dat jij je hart en ziel in het succes van deze events legt, dus willen ze dat evenzeer doen.

Het vertrouwen van de klant

Vertrouwen moet je verdienen, dat kun je niet afkopen. In het Radisson Blu willen ze je vertrouwen winnen door je te helpen je doelstellingen te bereiken. Op die manier delen ze in de voordelen van je succes. Welk Radisson Blu hotel je ook kiest, de belofte is overal dezelfde. Zekerheid en gemoedsrust zijn er de standaard, zodat je je zelfverzekerd, comfortabel en veilig voelt over je beslissing. Meetings in het Radisson Blu: net zo toegewijd als je zelf bent.

Coole cuisine met streekproducten

Als je een meeting of event in het Radisson Blu houdt, mag je een boeiende, gevarieerde keuken verwachten. Ze gaan er prat op zoveel mogelijk lokale producten aan te bieden. De idee is dat we door het juiste voedsel te eten de efficiëntie van ons brein en onze concentratie kunnen verhogen en tegelijk ons stressniveau verlagen. De ideale ingrediënten voor een succesvolle meeting dus. Heel de dag door wordt er brain food geserveerd, verse regionale voedingsmiddelen die de creativiteit bevorderen.

Het Radisson Blu Astrid Hotel helpt je je verhaal te vertellen.

Delen

Direct contact

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp

Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
+32 3 203 12 93
dominique.jansen@radissonblu.com
www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp