Pracht en praal in Waals erfgoed | C/A Planner

Château de Lavaux-Sainte-Anne

Pracht en praal in Waals erfgoed

Het uiterst charmante kasteel van Lavaux-Sainte-Anne dateert van 1634 en is uitgeroepen tot 'Patrimonium van Wallonië'. Er zijn drie compleet gerestaureerde zalen, met uitzicht op het kasteel.

In dit idyllisch kader, met zalen waar authenticiteit, charme en comfort hand in hand gaan, wordt elk evenement een uitzonderlijke belevenis. Het uiterst charmante kasteel van Lavaux-Sainte-Anne dateert van 1634 en is uitgeroepen tot 'Patrimonium van Wallonië'. Er zijn drie compleet gerestaureerde zalen, met uitzicht op het kasteel en geschikt voor alle soorten evenementen. De zalen hebben een capaciteit van 40 tot 300 personen, naargelang van de gekozen configuratie. In de prachtige Franse tuinen van het domein kunnen ook recepties worden georganisseerd.

  • De Rouveroyzaal: 175 m²

 

  • De Mérodezaal: 132 m² (semi-uitgeruste zaal)

 

  • La Bergerie: gelijkvloers en verdieping 2 x 132 m²


Gedroomde omgeving voor professionele events

Dit is de gedroomde omgeving voor professionele events en seminars, maar ook voor familiedagen en tuinfeesten. Er kan slechts één evenement per dag plaatsvinden. De musea op het domein zijn bovendien gratis toegankelijk voor alle gasten. Bezoeken en wandelingen kunnen worden georganiseerd, in het bijzonder langs de vijvers en het moeras. Er zijn logies te vinden in de nabije omgeving.

Breng ons zeker een bezoekje: we garanderen u liefde op het eerste gezicht!

Beelden: ©Alain Petit / ©La Vie de Château / ©FTPN : Bossiroy

Delen

Direct contact

Château de Lavaux-Sainte-Anne

Château de Lavaux-Sainte-Anne
Rue du Château, 8
5580 Lavaux-Sainte-Anne (Rochefort)
T : +32 (0)84 388 362
F : +32 (0)84 387 302
E : info@chateau-lavaux.com
W : www.chateau-lavaux.com