Personeelsfeesten met dat tikkeltje meer | C/A Planner

Evident

Personeelsfeesten met dat tikkeltje meer

Fantastische voorstellen maken kan iedereen! Evident kan ze echter ook perfect uitvoeren en met nét dat tikkeltje meer! Van mega-familiedagen tot kleine, intieme personeelsfeestjes…

Fantastische voorstellen maken kan iedereen! Evident kan ze echter ook perfect uitvoeren en met nét dat tikkeltje meer! Van mega-familiedagen tot kleine, intieme personeelsfeestjes… Evident maakt van uw evenement een onvergetelijke ervaring, ongeacht het budget. U wilt bewijzen? Hieronder enkele referenties.

ArcelorMital Gent: "Feestmar"


(12.500 personen – terreinen OcasZelzate)
Een feest voor het personeel en hun gezin: 7 dagen opbouw, 5 dagen afbouw, 14 uren feest, 6 maanden intensieve voorbereiding, 13.000 bezoekers, 6 concerten, 20 straatoptredens, 4km elektriciteitskabels, 20.000m² feestterrein, 1 km herashekkens, 4 parkings met 25 shuttlebussen, 3u live radio, 32 kinderanimaties, etc.

RF-Technologiesfamiliedag


(100 personen (personeelsleden en hun gezin) – Balegem)
Gezellige barbecue met kinderanimatie in een intieme sfeer.

Alpro: "Alpro Soya Piratenfeest"


( 850 personen – Fort Napoleon Oostende)
Een feest voor het personeel en hun gezin. Met animaties en activiteiten voor jong en oud en dit in en rond een echt fort. Met optreden van de VTM Kzoomband en een zomerse barbecue, etc.

OCMW Gent: "Hitsville"


(1000 personen)
Een knaller van een personeelsfeest, geheel in de populaire vintagestijl van de sixties, inclusief vintagelounge mét casino, kapsalon en barbier! Haal die vetkuiven maar boven en smeer je kuiten maar voor een avond vol knallende optredens, danspasjes en heerlijke snacks!


VDK Gent: "De Wereld van VDK"


(800 personen – ICC Gent)
Personeelsfeest waarbij iedereen die een vliegtuigticket had mee op reis werd genomen naar 3 continenten. Decors, animaties, optredens, catering in aangepaste stijl en ontvangstreceptie in een ludieke luchthavensetting.

Stad Gent: "Picknick Fantastique"


(1800 personen – Blaarmeersen Gent)
Gezellige, duurzame familiepicknick met talloze animaties en activiteiten. Een feest voor jong en oud!

Dit is slechts een greep uit ons brede assortiment. Droomt u van een intieme zomerse barbecue, een groots publieksevenement met optredens, een daguitstap, een middag met kinderanimatie of een energieke teambuilding? Evident krijgt het allemaal voor mekaar en laat al uw wensen in vervulling gaan.

Delen

Direct contact

Evident

Evident
T: +32 (0)9 225 72 90
E: info@evident-event.be
W: www.evident-event.be