Park Inn by Radisson Leuven | C/A Planner

Park Inn by Radisson Leuven

Slim vergaderen in smart meetings rooms van klein tot groot

Plan je volgende meeting in Park Inn by Radisson Leuven en laat je verrassen door de charme van de trendy universiteitsstad Leuven en de service en gastvriendelijkheid van het Park Inn Leuven team.

De Park Inn brand is verfrissend en vernieuwend en stelt vooral de gast centraal. De teams staan steeds klaar om hun hotel- en meetinggasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen.

Moderne, flexibele zalen

Voor grote en kleine meetings kun je terecht in een van de 5 moderne, flexibele zalen. De grootste zaal heeft een capaciteit tot 200 personen in theateropstelling en kan onderverdeeld worden in 3 kleinere zalen. Deze zaal heeft een uniek uitzicht op het station van Leuven.

Alle zalen hebben daglicht en hoge plafonds en ze zijn uitgerust met alle moderne audiovisuele apparatuur. Bij Park Inn Leuven weten ze dat wifi belangrijk is. Het is geen extra faciliteit die ze bieden maar ze zien het als een basisbehoefte. Er wordt over gewaakt dat de snelheid van het internet voldoet aan de eisen van alle gasten.

Vergaderpakketten op maat

Het meeting en events team staat steeds klaar om te luisteren naar de gasten. Er wordt op maat van de klant gewerkt. Ze vertrekken vanuit een standaard vergaderpakket dat wordt aangepast aan de noden en behoeften van iedere klant. Iedere meeting is anders en hierop wordt ingespeeld. Zo wordt elk bezoek aan het Park Inn Leuven een unieke ervaring.

In het najaar lanceren ze een nieuw concept. 2 van de business rooms worden heringericht en kunnen daarna in 10 stappen omgetoverd worden tot een kleine vergaderruimte met alle faciliteiten. Ideaal voor een kleine meeting of 1-to-1 meeting.

Lekker eten en cultuur opsnuiven

Het RBG-restaurant biedt ontbijt, lunch en diner. Er worden gezonde maaltijden maar ook comfort food geserveerd. Voor de terugkerende gasten is de kaart gevarieerd genoeg, zodat ze telkens iets nieuws op het menu kunnen ontdekken. In de bar kun je uiteraard genieten van een frisse Stella en heb je de keuze uit een ruime selectie Belgische bieren.

Wie Leuven zegt, denkt inderdaad in de eerste plaats aan bier en studenten, maar Leuven heeft zoveel meer te bieden. Leuven heeft een enorme evolutie doorgemaakt de laatste 10 jaar en hierbij denken we aan het nieuwe Museum M, de Vaartzone, het aanbod aan activiteiten, unieke locaties, enzovoort. Het Park Inn Leuven is ideaal gelegen naast het station met de ondergrondse publieke parking met 700 plaatsen. Ook de rechtstreekse verbinding met de luchthaven is een enorme troef voor Leuven.

Het meeting en events team staat steeds klaar om te luisteren naar de gasten.

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Direct contact

Park Inn by Radisson Leuven

+ 32 16 61 66 00
info.leuven@rezidorparkinn.com
www.parkinn/hotel-leuven