Je ticket naar een tropisch bedrijfsevenement | C/A Planner

Oud Damstation / La Gare 27

Je ticket naar een tropisch bedrijfsevenement

La Gare 27 is een unieke evenementenlocatie gevestigd in een voormalig treinstation – het Oude Damstation in Antwerpen. Het is je ticket naar tropische sferen: de locatie voert de bezoekers meteen mee naar een feeststemming in een zomerse ambiance.

De ruimte binnen La Gare 27 is opgedeeld in verschillende zones, waaronder twee ruime feestzalen: de Main Room en de Tropical Lounge. Elk van die zalen heeft zijn eigen karakter en voorzieningen die passen bij verschillende soorten evenementen.

Twee sfeervolle ruimtes voor elk type event

De Main Room (200 m², tot 500 personen) is uitgerust met een grote bar, een vipgedeelte, een dj-booth en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Er is ook een zitruimte en voldoende plaats om te dansen, wat het ideaal maakt voor grotere feesten of bijeenkomsten. De Tropical Lounge (100 m², tot 150 personen) daarentegen biedt meer een ontspannen sfeer met comfortabele loungezetels en muziek, perfect voor een intiemere setting of een relaxte samenkomst.

Alle cateringstijlen

La Gare 27 legt een sterke nadruk op culinaire verwennerij. Lekker eten is nu een cruciaal element voor een geslaagd feest, daarom is er een brede waaier aan cateringopties. Of je nu kiest voor low-budget, vegetarisch, halal of foodtruck-stijl, verfijnde receptiehapjes, een informeel walking dinner, een uitgebreid buffet of zelfs een verrukkelijke midnight snack, La Gare 27 streeft ernaar om aan alle wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat de gasten van elk hapje genieten. Daar zorgen de chefs van Oud Dam Catering voor. 

Kortom, het team van La Gare 27 heeft ruime ervaring in het hosten van corporate events en biedt een all-in service: een complete feestervaring waarbij sfeer, service en smaak centraal staan. Met een flexibele benadering en aandacht voor detail is La Gare 27 de ideale plek voor een breed scala aan evenementen, bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten of recepties waar altijd het zonnetje schijnt. 

Jaarlijkse bedrijfsevenementen, nieuwjaarsrecepties, presentaties, productvoorstellingen ... La Gare 27 verzorgt de invulling. Neem contact op en je krijgt een aangepaste prijsformule voor je event.

Delen

Direct contact

Oud Damstation / La Gare 27

Damplein 27
2060 Antwerpen

Jana l event manager
+32 473 11 87 95
Jana@lagare27.be
www.ouddamstation.be
www.lagare27.be