Origineel en trendy vergaderen | C/A Planner

BluePoint Liège

Origineel en trendy vergaderen

BluePoint Liège ligt dicht bij het groot shoppingcenter Belle-Île in het district des Vennes en ademt het hippe uit van de omgeving. Het gebouw is gemakkelijk met de auto bereikbaar en je kunt je auto parkeren in een ruime ondergrondse parkeergarage.

Vooruitstrevende faciliteiten

Binnen kun je kiezen uit zeven multifunctionele ruimtes die plaats bieden aan maximum 200 personen. In het ontwerp van de zalen werd veel aandacht besteed aan technologie en ergonomie, zodat je verblijf nog aangenamer en productiever wordt door de state-of-the-art-voorzieningen en het comfortabele meubilair.

Je kunt bovendien ook rekenen op professionele ondersteunende diensten en op uitstekende catering, met onder andere twee uitstekende restaurants. Daardoor kunnen uiteenlopende evenementen succesvol en met smaak worden georganiseerd: zakenmeetings en kick-off meetings, opleidingssessies, seminaries, teambuildings, zakendiners ... Alle zalen beschikken over een privéterras om je evenement net dat tikkeltje specialer te maken.

Huren op maat

Bij BluePoint Liège is het mogelijk om verschillende kantoren te huren in een formule die je het beste past, zowel op korte als op lange termijn. Zo hoef je geen tijd te verliezen met het zoeken naar een gepaste ruimte en kun je al je aandacht richten op je onderneming.

Delen

Direct contact

BluePoint Liège

BluePoint Liège
Boulevard Emile de Laveleye 191
4020 Liège
infoliege@bluepoint.be
+32 (0)4 340 35 06