Originaliteit troef in Brugge | C/A Planner

Concertgebouw Brugge

Originaliteit troef in Brugge

Concertgebouw Brugge is de uitgelezen plaats om uw meeting te organiseren. De aangename Concertzaal, met uitmuntende akoestiek en 1289 plaatsen, is de grootste congreszaal in de regio.

Concertgebouw Brugge is de uitgelezen plaats om uw meeting te organiseren. De aangename Concertzaal, met uitmuntende akoestiek en 1289 plaatsen, is de grootste congreszaal in de regio. De meer intieme Kamermuziekzaal hult kleinere meetings en seminaries in een warme gloed en biedt plaats aan min. 50 en maximum 250 personen.

Boven in de Lantaarntoren van het Concertgebouw zijn mooie ontvangstruimtes die u kan huren voor een opleiding, vergadering of schitterend feest op het dak van Brugge! Forum 6 en Forum 7 zijn ook uitgelezen locaties voor een verjaardagsfeest, babyborrel, klantenevent, huwelijksfeest, persconferentie,... De multifunctionele infrastructuur biedt een waaier van mogelijkheden. Stijlvolle betaalbare zalen met onbetaalbaar uitzicht.

Aanbod op maat


Het artistieke kader, de moderne architectuur en de polyvalentie van het Concertgebouw bieden verschillende formats voor meetings, events en privé-feesten. Elk feest, elke ontvangst is anders. Volgens uw wensen en budget krijgt u een aanbod op maat of kiest u uit het ruime en gevarieerde repertoire. Wij bieden ook Business seats of de mogelijkheid om uw meeting cultureel af te sluiten.

Delen

Direct contact

Concertgebouw Brugge

Kom gerust eens langs en ontdek zelf de voordelen van het Concertgebouw als locatie voor uw meeting of event.

Concertgebouw Brugge
’t Zand 34
8000 Brugge
T: +32 50 47 69 99
E: business@concertgebouw.be
W: www.concertgebouw.be