Opera Gent | C/A Planner

Opera Gent

Opera Gent: prestigieuze setting voor onvergetelijke events

Opera Gent dateert uit 1840 en is met zijn rijke versieringen, statige trappen en schitterende kroonluchters een unieke setting.

Theaterzaal

De Theaterzaal is een gezellige, hoefijzervormige bonbonnière met uitstekende faciliteiten. Ideaal voor concerten, academische zittingen, conferenties, prijsuitreikingen en gala-avonden. Deze zaal kan in combinatie gebruikt worden met de salons, waar tot 650 personen ontvangen kunnen worden voor een receptie, koffiepauze of drink.

Salons

Drie indrukwekkende salons – Foyer, Redoutezaal en Lullyzaal – vormen een 90 meter lange feestzaal. Ze kunnen afzonderlijk of gecombineerd gebruikt worden voor zeer verscheiden activiteiten: van privéconcerten tot recepties, diners, vergaderingen en seminaries.

Professioneel team

Een professioneel team staat de organisator bij en begeleidt hem tot het einde. Samen met de preferentiële cateraars zorgt het team voor een exclusieve ervaring, zodat de gasten kunnen terugblikken op een geslaagd evenement.

Praktisch

De Gentse Opera is gelegen in het historisch centrum van de stad, aan de Kouter. De Gentse Opera bevindt zich in de sector 'Krook' buiten het voetgangersgebied en is gemakkelijk met de wagen bereikbaar via de Nederkouter en de Brabantdam. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur (Kouterparking) en op wandelafstand (Centerparking en Parking Savaanstraat).

Ook voor wie met de trein komt is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer optimaal.

opera.jpg

Delen

Direct contact

Opera Gent

Schouwburgstraat 3
9000 Gent
+32 (0)9 268 10 11
events@operaballet.be
www.operaballet.be