Op weg naar Nazareth | C/A Planner

Aula Omnia Schaubroeck

Op weg naar Nazareth

Aula Omnia is een architecturaal en multifunctioneel seminariecentrum met vier moderne en perfect uitgeruste zalen voor seminaries, presentaties en opleidingen van 15 tot 220 personen.

Aula Omnia is een architecturaal en multifunctioneel seminariecentrum met vier moderne en perfect uitgeruste zalen voor seminaries, presentaties en opleidingen van 15 tot 220 personen.
Het auditorium biedt plaats aan 220 personen. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht. 2 projectoren kunnen simultaan 2 identieke of verschillende beelden weergeven afkomstig van PC, laptop, Blu-ray, DVD, digitale televisie of de volledig aanstuurbare camera in de zaal. De kleinere zalen Havik (70 personen) en de (computer)opleidingszalen Arend en Valk (20 personen) beschikken tevens over alle noodzakelijke logistieke en technische voorzieningen.

All in service


De moduleerbare foyer is het ideale kader voor alle mogelijk cateringactiviteiten. Aula Omnia beschikt over uitstekende huiscateraars die op basis van hoogstaande, kwalitatieve criteria werden geselecteerd. Zij staan garant voor topkwaliteit en zullen uw gastronomische verwachtingen met plezier inlossen. Er is tevens de mogelijkheid om met een cateraar naar keuze te werken.

Aula Omnia is onderdeel van Schaubroeck NV en dat biedt heel wat voordelen! De volledige communicatie van uw event kan tot in de puntjes verzorgd worden. De drukkerij van Schaubroeck heeft een uitstekende reputatie en beschikt over een uitgebreid dienstenaanbod. Men kan er terecht voor alle drukwerk zoals flyers, affiches, uitnodigingen, cursussen,… Dankzij de goed uitgebouwde IT-afdeling is ook uw digitale communicatie in goede handen.

Makkelijk bereikbaar en ruime parking!


Naast een uitstekende dienstverlening en goed uitgeruste zalen, is ook de locatie van Aula Omnia een grote troef. Traditionele congrescentra en –steden zijn door het huidige mobiliteitsprobleem heel vaak ontoegankelijk. Aula Omnia heeft met zijn centrale en gunstige ligging in Nazareth – tussen Gent en Oudenaarde, op twee kilometer van de E17 - alvast een vlotte bereikbaarheid. Het structurele tekort aan betaalbare parking waarmee men vaak te maken krijgt, lost Aula Omnia op door zijn ruime en gratis private parking.

Delen

Direct contact

Aula Omnia Schaubroeck

Aula Omnia Schaubroeck
Contact: Chris Van Renterghem
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth
T: +32 9 389 02 80
E: aula@schaubroeck.be
W: www.schaubroeck.be