Kursaal Oostende | C/A Planner

Kursaal Oostende

Oostende: Kursaal

Het Kursaal prijkt op de dijk tussen stad en zee. Het is de evenementenlocatie bij uitstek in Oostende.

Als je de stad binnenrijdt, kun je niet naast dit majestueuze gebouw kijken. Het Kursaal prijkt op de dijk tussen stad en zee en kan op een rijke geschiedenis bogen. Na een grondige renovatie groeide het uit tot een van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België en ver daarbuiten. Het moet daarom wel de evenementenlocatie bij uitstek zijn in Oostende.

Centrale ligging

Bovendien is het Kursaal uiterst goed gelegen. Ondanks zijn enorme omvang staat het gebouw pal in het hart van de stad, dicht bij de gezellig drukke winkelstraten, maar ook aan het strand en de zee. Na een lange werkdag kan iedere gast zich naar eigen keuze ontspannen.

Uitgebreide faciliteiten

Ook de faciliteiten zullen je als muziek in de oren klinken. Het auditorium biedt plaats aan 2.200 personen, en er zijn ook vier multifunctionele zalen en een meeting center met nog eens zes volledig uitgeruste zalen voor 20 tot 200 personen. Het geheel is voorzien van de modernste apparatuur inzake geluidsweergave, beeldprojectie en multimediatoepassingen. Voor evenementen kun je er met maar liefst 3.000 personen terecht. Je kunt je auto achterlaten in de ruime ondergrondse parking.

Ontspannen in stijl

All work and no play ... Nee hoor, want ook feesten behoort tot de mogelijkheden. Nationale en internationale shows maken deel uit van de geschiedenis van het Kursaal, en die worden nog aangenamer als vip. Het Kursaal biedt verschillende vipformules aan om je ervaring nog memorabeler te maken.

Hongerige magen vullen en dorstige kelen laven kan daarna in de twee restaurants of de trendy loungebar, en in de hippe club kun je de dansvloer onveilig maken. Voor de waaghalzen is er ten slotte nog het casino.

Delen

Direct contact

Kursaal Oostende

Meet in Oostende
+32 059 25 53 17
info@meetinoostende.be
www.meetinoostende.be