Onvergetelijke events op een droomlocatie | C/A Planner

Edinburgh International Conference Centre

Onvergetelijke events op een droomlocatie

Festivalstad, economisch zenuwcentrum, historische, culturele trekpleister en pionier... Maar weinig steden zijn zo inspirerend als Edinburgh!

Festivalstad, economisch zenuwcentrum, historische, culturele trekpleister en pionier... Maar weinig steden zijn zo inspirerend als Edinburgh! De dramatische achtergrond van het iconische Edinburgh Castle vormt het perfecte decor voor een onvergetelijk evenement in de Schotse hoofdstad, waar UNESCO-werelderfgoed naadloos samenvloeit met topentertainment en culturele parels. En met een van de snelst groeiende luchthavens van het Verenigd Koninkrijk bent u er in no time!

Eersteklas infrastructuur


Het Edinburgh International Conference Centre (EICC) is het evenementencomplex bij uitstek - een absolute topper! Dit complex in het kloppende hart van Edinburgh, op tien minuten wandelen van de historische Royal Mile, heeft alles in huis voor een uniek event: de vergaderzalen kunnen op maat worden ingedeeld en uitgebreid, met indrukwekkende modulaire auditoria en ruime expositie- en onthaalruimten. De uitstekende technische en andere voorzieningen maken het plaatje compleet.

Expertise


U hebt het EICC geboekt? De Event Designer gaat meteen aan de slag en coördineert het hele event in samenspraak met u. Betalingen innen bij exposanten, tafels en stoelen reserveren? Uw Event Designer regelt het voor u. Inschrijvingen bijhouden? Ook daar wordt voor gezorgd. Een uitgebreid team van experts bedient u op uw wenken voor en achter de schermen. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos en met de nodige schwung verloopt: uw gasten zullen gegarandeerd onder de indruk zijn!

Onze in-house creatieve en technische duizendpoten zorgen voor een wervelend event dat uw gasten niet snel zullen vergeten. Digitaal stemmen met live interactie, een dynamische multi-screen presentatie, of indrukwekkende visuals dankzij onze mappingtechnologie voor 3D-projectie? Geen uitdaging is hen te groot!

Toekomstgericht


De spiksplinternieuwe evenementenzaal van het EICC opent in het voorjaar van 2013 zijn deuren, met een multifunctionele suite van 1.600m2, een bar en kleinere vergaderzalen, stuk voor stuk uitgerust met de allernieuwste snufjes. De unieke polyvalente suite pakt uit met een bewegende vloer – een echte innovatie – zodat eventplanners kunnen kiezen uit een vlakke expositievloer of verdiepingen voor feesten, een hellend auditorium of arena. Op www.eicc.co.uk ontdekt u hoe het complex er vandaag uitziet en welke fantastische nieuwigheden het EICC voor u de komende maanden in petto heeft.

Delen

Direct contact

Edinburgh International Conference Centre

Bel ons verkoopteam op +44 (0) 131 300 3333 en ontdek hoe fantastisch uw volgende event er kan uitzien!

Met al uw vragen kunt u terecht bij:
Edinburgh International Conference Centre
The Exchange
Edinburgh EH3 8EE, UK
T: +44 (0) 131 300 3333
E: sales@eicc.co.uk
W: www.eicc.co.uk