Niet te missen: personeelsfeesten in het Venetië van het noorden! | C/A Planner

Meeting In Brugge Congresbureau

Niet te missen: personeelsfeesten in het Venetië van het noorden!

Brugge staat bol van de speciale locaties waar je een knallend feest voor je personeel kunt geven – van 20 personen tot 1.000 personen.

Brugge staat bol van de speciale locaties waar je een knallend feest voor je personeel kunt geven – van 20 personen tot 1.000 personen. Feestlocaties bij uitstek zijn de B-In, De Nocturne en La Brugeoise voor grotere aantallen. Wanneer het er iets klassieker aan toe mag gaan, zijn er het Concertgebouw, het Congrescentrum Oud Sint-Jan (de feestzalen in het congrescentrum werden volledig vernieuwd, opening in het najaar!) en de prachtige historische feestzalen in statige hotels.

Veilig


Bied uw gasten een overnachting aan in één van de prachtige hotels in deze Werelderfgoedstad. De meeste feestlocaties en hotels liggen in het stadscentrum op wandelafstand van elkaar. Of nog beter : veel Brugse drie- en viersterrenhotels bieden feestformules aan, vraag informatie aan het team van Meeting in Brugge!

Nieuw In Brugge

Op 25 november opent Historium Brugge haar majestueuze deuren op de Markt. Naast het bezoek – een reis naar 1432 met uw vijf zintuigen ! – kunnen bedrijven er ook exclusieve nocturnes organiseren.

Gezellig


Wat dacht u van een groepsbezoek aan het de intussen beroemde IJssculpturen (23 november – 6 januari), of ga met uw collega's schaatsen op de Markt tijdens de Kerstmarkt (23 november – 2 januari).

Ook dat nog : Brugge ontvangt congresgasten in stijl

Dat Brugge en meetings, congressen of incentives een goede combinatie vormen, wist u al. Maar wat dacht u een ontvangstreceptie op het Stadhuis?

Indien uw congres twee of meer nachten in Brugge blijft, zal het Stadsbestuur u graag verwelkomen in de beroemde Gotische Zaal, en u krijgt er een gratis receptie voor uw deelnemers bovenop in de historische Salons.

Delen

Direct contact

Meeting In Brugge Congresbureau

Bespaar tijd en geld en contacteer het officiële congresbureau van de stad.
 • handige prijsoverzichten

 • tips en ideetjes

 • gratis dienst


 • Vraag vrijblijvend een overzicht van beschikbare locaties en tarieven aan bij Meeting in Brugge!

  Meeting In Brugge Congresbureau
  T: +32 50 44 46 66
  E: meeting@brugge.be
  W: www.meetinginbrugge.be