New Dimension sprl | C/A Planner

New Dimension sprl

New Dimension, meer dan een agentschap: een evenementenpartner!

Wie op zoek is naar een betrouwbaar, flexibel en creatief agentschap voor zijn evenement kan terecht bij New Dimension.

Wie op zoek is naar een betrouwbaar, flexibel en creatief agentschap voor zijn evenement kan terecht bij New Dimension. Ze stellen vernieuwende maar toch realistische concepten voor, aangepast aan de noden en budgetten van de klant.

Een 'Perfect Diner'-animatie in een hoeve, een 'CSI'-teambuilding in een citadel, een iPad-challenge of een lipdub op de citadel van Dinant, een onstuimig personeelsfeest in een loungebar, een dagje 'elektrische fietsen en duurzame ontwikkeling' in Namen, ... zijn enkele van de thema's die het team ter beschikking heeft voor seminaries, vieringen, bedrijfsbezoeken, teambuildings, familiedagen, roadshows, inhuldigingen van gebouwen, e.a.

Een aanbod op maat


Ontdek de permanente catalogus met meer dan 45 teambuildingactiviteiten en incentives. Sommige concepten zijn speciaal uitgewerkt voor groepen van 5 à 20 personen die een origineel evenement verwachten dat hun budget niet overschrijdt.

New Dimension is tevens een logistieke en technische partner voor de omkadering van evenementen, lichtinstallaties voor feesten, technische studies en risicoanalyses, ... Desgewenst komt het team persoonlijk kennismaken en advies geven in het kantoor van de klant. Ze analyseren bestaande projecten, houden een brainstormsessie en kunnen de organisatie van een evenement gedeeltelijk of volledig op zich nemen.

Ontdek onze voorstellingsfilm op onze website www.newdimension.be

Delen

Direct contact

New Dimension sprl

New Dimension sprl
Damien Mayart
T: +32 (0)475 901 654
E: damien.mayart@newdimension.be
W: www.newdimension.be/