Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen | C/A Planner

Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen

Namen, geen betere provincie denkbaar voor uw events

Namur Congrès, het convention bureau van de provincie Namen, stelt vijf partners voor die je ogenblikkelijk verleiden met hun perfecte dienstverlening en exclusief kader.

Op zoek naar uitzonderlijke locaties voor zakelijke evenementen? Namur Congrès, het convention bureau van de provincie Namen, stelt vijf partners voor die je ogenblikkelijk verleiden met hun perfecte dienstverlening en exclusief kader.

NE5T


Sinds kort beschikt de provincie Namen over een luxehotel, bestaande uit zes suites, een magnifiek wellnesscentrum (fitness met persoonlijke coach op aanvraag, zwembad met tegenstroom, hamam, jacuzzi, verzorgtafels, tearoom, ...), een seminariezaal en een projectieruimte. Gelegen in de residentiële wijk van de Citadel van Namen komt het NE5T met zijn klasse en geraffineerd design tegemoet aan een veeleisend cliënteel.

Kasteel van Ry


Het zestiende-eeuwse kasteel van Ry in het hart van de Condroz is een unieke locatie waar respect voor de geschiedenis, traditie en luxe hand in hand gaan met de recentste ontwikkelingen op het gebied van hernieuwbare energie. Het kasteel werd onlangs gerestaureerd en beschikt over een professionele infrastructuur, volledig uitgerust met hoogwaardige technologie. Dé specialiteit van het kasteel is de gerenommeerde 'Champagne de Castelnau'.

Koninklijk Theater van Namen


Het prestigieuze Koninklijk Theater van Namen is opgetrokken in neoklassieke en moderne stijl. Het geeft aan kleine en grote evenementen een heel exclusief cachet. Voor 40 tot 810 personen.

Cercle de Wallonie


Op deze toplocatie in een park van zes hectare op de heuvel boven Namen is in totaal meer dan 1.200 m² ruimte voorbehouden voor recepties en seminaries. Alle personeel (keuken, zaalpersoneel, administratie) is in-house, de beste garantie voor kwaliteit. Voor 10 tot 400 personen.

Ferme de Mehaignoul


Charme en authenticiteit kenmerken deze oude vierkantshoeve waarvan een deel uit de zeventiende eeuw stamt. Een ware ontdekking, centraal gelegen in het noorden van de provincie Namen, vlakbij de E411, op 25 minuten van Brussel en 10 minuten van Namen. Voor 20 tot 1.000 personen.

Delen

Direct contact

Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen

Namur Congrès – Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen
Avenue Reine Astrid 22
5000 Namen
T: +32 (0)81 77 67 58
E: info@namurcongres.be
W: www.namurcongres.be

Venues | Incentives | Logies