MyTeamChallengeX | C/A Planner

MyTeamChallengeX

Daag je team uit op bestemming X

Succesvolle organisaties in 2018 worden gedragen en vooruitgestuwd door performante (management) teams. Het is dus zeer belangrijk om voortdurend aan je team te werken. Bijvoorbeeld door ze af en toe eens flink uit te dagen.

MyTeamChallengeX is een driedaagse opleiding – op maat van je team – waarbij je team naar een onbekende stad X  'ergens' in Europa wordt gebracht. Je ontneemt hen meteen dat waar managers zo dol op zijn: de controle.

Dag 1 | Team Challenge

Het team wordt uitgedaagd om op zoek te gaan naar hun mysterieuze eindbestemming X. Niet door een fysieke uitputtingsslag of een competitieve machtstrijd. Wel door slim samen te werken, goed te communiceren, de strategie te bepalen, het doel voortdurend voor ogen te houden, de juiste beslissingen te nemen, goed te overleggen, gebruik te maken van digitale hulpmiddelen en samen fun te hebben. Ze leren – buiten de comfortzone – hoe een succesvol team moet samenwerken om resultaten te kunnen behalen.

Dag 2 | Team Coaching Workshop

Samen met een professionele teamcoach wordt geanalyseerd en besproken hoe het team tijdens de MyTeamChallengeX functioneerde. Sterke punten en verbeterpunten worden blootgelegd, valkuilen worden benoemd, engagementen worden genomen. Missie en visie van het team worden uitgewerkt of bijgesteld.

Dag 3 | Team Innovation Workshop

De digitale transformatie staat hier centraal. Op voorhand wordt besproken waarin het team zich wil verdiepen. Een Digitale coach begeleidt het team en maakt hen digitaal sterker, niet alleen technisch en inhoudelijk maar ook strategisch: wat betekent dit voor ons businessplan? Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld Blockchain, IoT, team-apps, agile werken, zelfsturende teams, remote vergaderen ... of elke andere gewenste digitale input waar je team nood aan heeft.

Doelgroep: executive, senior, middle, junior, project, change en high potential management teams. Startende scrumteams, remote (international) teams, teams of bedrijven in verandering, fuserende bedrijven ... op maat van je team en van je budget.

De MyTeamChallengeX is geen klassieke teambuilding, geen dure incentive-reis, geen klassikale opleiding, maar een formule die alle sterke punten daaruit combineert. De MyTeamChallengeX is een milestone in de ontwikkeling van je team.

M@@ITeam# makes teams stronger, more creative, more agile, more digital, more TEAM!

Delen

Tags

Direct contact

MyTeamChallengeX

+32 478 33 70 80
www.maaiteam.be