Movemint | C/A Planner

Movemint

Teambuilding op een toplocatie

Movemint is de ideale partner voor een originele teambuilding of workshop.

Meetings gecombineerd met teambuilding op een toplocatie

Movemint organiseert je personeelsfeest, bedrijfssportdag of familiedag. Een productieve meeting kan worden gecombineerd met originele, uitdagende teambuildingproeven als tegenhanger. Leuke activiteiten op de toplocatie in Deinze worden gecombineerd met alle mogelijkheden qua catering. Movemint verzorgt je teamevent van a tot z.

Vergaderen en teambuilden in een landelijke omgeving

In de rustige landelijke omgeving van Vinkt word je ontvangen in stijl. De gerenoveerde hoeve leent zich perfect om te vergaderen in alle rust en nadien outdoor een actieve teambuilding te houden. Maar ook indoor hebben ze tal van opties, zodat het weer je geen parten kan spelen. Daarnaast organiseren ze je teambuilding op een locatie naar je keuze.

Teambuildingprogramma's op maat van de klant

De teambuildingprogramma's worden op maat samengesteld: spannend, sportief of speels naargelang je wensen. Ze zijn toegankelijk voor iedereen en bieden een mix van spetterende actie en avontuur, onverwachte uitdagingen, ludieke proeven, enzovoort. De professionele begeleiding staat altijd garant voor tonnen plezier, veel creativiteit en een stevige teamspirit.

De teambuildingprogramma's worden op maat samengesteld.

Delen


Meer inspirerende tips

Lanceer het nieuwe jaar met een teambuilding op een originele locatie.

lees meer

Direct contact

Movemint

Staggestraat 50
9800 Deinze

Valerie Torck
+32 (0) 496 55 14 16
valerie@movemint.be
www.movemint.be