Moodmaker - Teambuilding & Corporate Games | C/A Planner

Moodmaker - Teambuilding & Corporate Games

Teambuilding, meer dan spelletjes spelen

Als zaakvoerder, manager of hr-medewerker weet je dat een hecht functionerend team een must is voor elk bedrijf. En je weet dat het organiseren van een teambuilding daar perfect aan bijdraagt.

Een teambuilding, slim aangepakt, kan collega's, afdelingen en zelfs hele bedrijven naar een hoger niveau tillen. Die teambuilding moet dan wel meer zijn dan louter wat 'spelletjes spelen'. Moodmaker is een eventbureau gespecialiseerd in corporate teambuilding met een meerwaarde.

We love teambuilding – and we do it right

De activiteiten zijn gericht op communicatie, samenwerking, overleg, creativiteit, het bereiken van consensus, ... en natuurlijk FUN. Precies wat je zoekt in een groepsactiviteit.

Moodmaker bezorgt je groep een onvergetelijke, originele teambuilding. Ze zijn entertainers pur sang en werken met heel veel passie aan je event. Maar bovenal creëren ze belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Zeepkistenrace

Elk team krijgt een bouwpakket met dezelfde materialen en gereedschap om een zeepkist te ontwikkelen. Onder begeleiding wordt er naar hartenlust overlegd, gebouwd en geschilderd. De zeepkistenrace is dé manier om elkaar in teamverband beter te leren kennen.


lees meer

Highland Games

Stel je voor: iedereen in kilt, whisky, doedelzakspelers en desgewenst zelfs een finale schapendrijven. Moodmaker biedt de Schotse Games aan als een echte teambuilding.

lees meer

Chain Reaction

Het doel van deze teambuilding is eenvoudig uitgelegd: maak de langste en creatiefste kettingreactie. Een beetje zoals domino maar dan met de gekste materialen. lees meer

Make a Film in One Day

Een film maken. In één dag! Vertrekkend van een wit blad en zelf acteren, regisseren, filmen, ... het klinkt onmogelijk. En toch: tegen de avond geniet je van je eigen films.

lees meer

Direct contact

Moodmaker - Teambuilding & Corporate Games

Yves Sandyck
Dries 108
9521 Sint-Lievens-Houtem 
+32 479 633 088
yves@moodmaker.be
www.moodmaker.be