Montreux Riviera Convention Bureau | C/A Planner

Montreux Riviera Convention Bureau

Montreux Riviera, droombestemming tussen meer, bergen, wijngaarden en palmbomen

Montreux Riviera, dat wil zeggen: adembenemende landschappen, het Meer van Genève, wijngaarden, de Alpen, Belle Époquestijl, jazz en gastvrijheid.

Op minder dan een uur met de trein vanaf de luchthaven van Genève is Montreux de gedroomde bestemming voor de organisatie van een congres, seminarie of incentive. Dankzij de ideale ligging aan de rand van het meer en vlakbij de bergen biedt Montreux een uitgebreid palet van diverse activiteiten en uitstappen in een cirkel van minder dan een uur.

Hotels in overvloed

Montreux Riviera heeft een grote verscheidenheid aan hotels, met een keuze tussen meer dan 2.500 kamers in alle categorieën. De belangrijkste hotels liggen gegroepeerd in het centrum, op minder dan 10 minuten van het congrescentrum. Bovendien krijgt je een Montreux Riviera Card aangeboden in elk hotel in de regio waar je minstens een nacht doorbrengt. Met deze kaart heb je gratis toegang tot het openbaar vervoer van Montreux-Vevey. 

Conferentiecentrum

Het Montreux Music & Convention Center is synoniem met elegantie, licht en souplesse. Het ligt aan de rand van het meer, op amper 10 minuten wandelen van de meeste hotels. Het centrum heeft een oppervlakte van 18.000 m², met 23 moduleerbare vergaderzalen, allemaal met een overweldigend panoramisch uitzicht op het Meer van Genève en de Alpen. Het Stravinski-auditorium staat bekend om zijn uitzonderlijke akoestiek en heeft een capaciteit van 1.800 zitplaatsen. Het centrum ontvangt niet alleen congressen maar ook andere evenementen, zoals het wereldberoemde Montreux Jazz Festival.

Event Planner Digital

Deze interactieve gids is speciaal gemaakt voor evenementenorganisatoren en biedt u alle belangrijke informatie over onze bestemming (hotels, vergaderzalen, venues, restaurants, activiteiten, enz.). Bovendien kunt u via die website rechtstreeks een offerte aanvragen voor de gekozen diensten.
www.montreuxrivieraeventplanner.com

Meetings Made in Heaven

Het Montreux Riviera Convention Bureau en zijn hotelpartners hebben een nieuwe aanbieding voor de organisatoren van congressen en evenementen: Meetings Made in Heaven. Als je 400 kamers in de partnerhotels boekt kun je gratis gebruikmaken van het congrescentrum.
www.meetingsmadeinheaven.com

Montreux Riviera biedt meer dan 2.500 hotelkamers op minder dan 10 minuten wandelen van het congrescentrum.

Delen

Direct contact

Montreux Riviera Convention Bureau

Montreux Riviera
Convention Bureau
T: +41 21 962 84 27
E: mice@montreuxriviera.com
W: www.montreuxriviera.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
T: +32 2 345 83 57
E: myriam.winnepenninckx@switzerland.com
W: www.myswitzerland.com/meetings