Montagne Alternative | C/A Planner

Montagne Alternative

Montagne Alternative: het authentieke Zwitserland in een uniek bergdorphotel

Teambuilding en outdoor adventure in een rustige en luxueuze omgeving te midden van de prachtige natuur. Montagne Alternative, in de bergen van het Zwitserse kanton Wallis, is er het perfecte kader voor.

Duurzaam en luxueus

Je kunt er logeren in oude Valaisiaanse huizen die samen het gehucht Commeire vormen, enkele decennia geleden nog een actief boerendorp. Ze werden schitterend gerestaureerd met duurzame materialen. Het resultaat is een uniek bergdorphotel met alle modern comfort. Elke woning telt verschillende kamers die je afzonderlijk kunt boeken, maar het is ook mogelijk om een volledige woning of zelfs het hele dorp af te huren. Er zijn in totaal 16 kamers, verdeeld over vijf woningen.

De Belgische uitbaters van Montagne Alternative zorgen voor een vlekkeloze service en kunnen ook een rol spelen bij de operationele invulling van het programma.

Outdoor adventure voor elk seizoen

Een actief programma met uiteenlopende activiteiten is zowel 's zomers als 's winters gemakkelijk samen te stellen. Voor zachte recreatie is er een netwerk van bewegwijzerde wandelpaden in de buurt en in de sneeuwzekere winter kun je langlaufen en sneeuwschoenwandelen of alpineskiën in het skidomein Verbier op hooguit een halfuurtje rijden. Ook op cultureel vlak zijn er tal van mogelijkheden.

Indien gewenst kan Montagne Alternative een compleet programma aanbieden met activiteiten als mountainbiken, paragliding en kliminitiaties tijdens de zomermaanden of allerlei sneeuw- en ijsactiviteiten in de winter.

Inspirerende teambuildings

Montagne Alternative biedt tal van perspectieven voor een teambuilding. Het comfort, de sereniteit en de onvergetelijke ligging werken inspirerend en stimuleren de creativiteit binnen de groep. De gemeenschappelijke ruimtes, de comfortabele kamers en de restauratiemogelijkheden garanderen een zorgeloos en luxueus verblijf.

Commeire is vlot bereikbaar, vanuit Brussel negen uur rijden via de autosnelweg. Voor een korte uitstap is het maar anderhalf uur rijden vanaf de luchthaven van Genève en er is een transportservice.

De Belgische uitbaters van Montagne Alternative zorgen voor een vlekkeloze service en kunnen ook een rol spelen bij de operationele invulling van het programma.

Delen

Direct contact

Montagne Alternative

Montagne Alternative
T: 0041 (0) 27 783 21 34
E: joachim@montagne-alternative.com
W: www.montagne-alternative.com