Monaco: klein landje met groot potentieel | C/A Planner

Monaco Convention Bureau

Monaco: klein landje met groot potentieel

Het Monaco Convention Bureau van de dienst toerisme van het vorstendom en het Grimaldi Forum Monaco hebben de handen in elkaar geslagen om alle voordelen van deze bestemming in de schijnwerpers te plaatsen.

Onder deze ludieke, vals bescheiden invalshoek hebben het Monaco Convention Bureau van de dienst toerisme van het vorstendom en het Grimaldi Forum Monaco de handen in elkaar geslagen om alle voordelen van deze bestemming in de schijnwerpers te plaatsen. Dat doen ze met een ultracompetitief aanbod: Monaco Meetings.

Zo nemen deze twee organisaties voor de eerste maal gezamenlijk het woord om de aantrekkelijkheid van hun product in de verf te zetten, wat een belangrijke toegevoegde waarde betekent voor grootse evenementen.

Gastvrij Monaco

Het gastvrije Vorstendom Monaco geniet van een uitstekende reputatie op het gebied van logement, infrastructuur, dienstverlening en levensstandaard. Het is reeds een van de topbestemmingen binnen het internationale zakentoerisme. Nu is de tijd rijp om een van de belangrijkste troeven van het land onder de aandacht te brengen, die nog niet zo bekend is: de competitiviteit.

Hoe kun je op dat vlak het beste ingaan tegen de gangbare opinie? Simpelweg door een reeks concrete voordelen samen te vatten in een 'advertentie', gericht aan organisatoren van grote evenementen, en dan heel specifiek van meer dan 1.200 overnachtingen. Zo is de slogan van de Monegaskische overheid ontstaan: 'Need a venue? We offer you a country!' (Een locatie nodig? Wij bieden je een heel land.) Om zich aan deze zware belofte te houden hebben ze een reeks exclusieve voordelen en kosteloze aanbiedingen voorgesteld, die van Monaco een van de verbazingwekkendste congresbestemmingen in Europa maken.

Uitstekende keuze

Om deze campagne te ondersteunen werd een aparte website opgestart: www.monacomeetings.com. Op deze site vind je een overzicht van de verschillende voordelen aangeboden door het Monaco Convention Bureau en het Grimaldi Forum Monaco, maar ook acties van de hotels en evenementenbureaus die als partner bij de campagne betrokken zijn. Meer nog dan het aankondigingseffect overtuigt deze samenwerking tussen alle plaatselijke MICE-bestemmingen organisatoren ervan dat het Vorstendom Monaco een uitstekende keuze is als locatie voor hun evenement.

Dit kleine landje wil zijn grote potentieel graag delen ...

Delen

Direct contact

Monaco Convention Bureau

Ms Christine Barrabino
+377 99 99 21 14
+33 6 80 86 47 72
cbarrabino@grimaldiforum.com
www.grimaldiforum.com