Moderne meetinglocatie in Henegouwen | C/A Planner

Point Centre

Moderne meetinglocatie in Henegouwen

Een bedrijfsmeeting, een seminarie, een interne of externe opleiding, een productvoorstelling of nog een ander event?

Een bedrijfsmeeting, een seminarie, een interne of externe opleiding, een productvoorstelling of nog een ander event? In het hart van het bedrijfs- en wetenschapspark Aéropole van Gosselies vind je voor dat alles de ideale locatie: Point Centre, boegbeeld van het Henegouwen van de 21ste eeuw.

Point Centre is gelegen aan een belangrijk knooppunt van autosnelwegen, bij de luchthaven Brussels South Charleroi en bij het station Charleroi-Zuid. Het centrum stelt een aantal moderne congreszalen ter beschikking, die geconfigureerd kunnen worden in functie van het evenement (theateropstelling, klasvorm, banket, ...) Een professioneel team staat ter beschikking om de klant op zijn wenken te bedienen.

Ieder evenement is uniek


Het team van Point Centre staat klaar om advies te geven omtrent de keuze van de zaal en de meest geschikte cateringformule. Met hen kunnen ook alle bijkomende wensen besproken worden. Extra inrichting met planten en bloemen, hostessen voor het onthaal van de gasten, simultaanvertaling, ... desgewenst wordt daar allemaal voor gezorgd.

September 2015 wordt een maand van vernieuwing voor Point Centre. Er komen nieuwe partners voor de traiteurdienst en de nieuwe exploitant van het restaurant op het gelijkvloers heeft de zaak grondig gerenoveerd. In de lente van 2016 zul je kunnen genieten van een terras met bloemen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, je kunt alleen maar aangenaam verrast worden.

Vergeet niet bij het reserveren de geschenkcode 'Corporate2015' te gebruiken.

Infrastructuur:


• Auditorium: 180 zitplaatsen.
• Vergaderzalen: 2 tot 85 zitplaatsen.
• Ontvangsthal met veel licht, capaciteit 180 personen.
• Ruime parking.
• Nabijheid van autosnelwegen, luchthaven en station Charleroi-Zuid.

Delen

Direct contact

Point Centre

Point Centre
T: +32 (0)71/378.658
E: info@biopole.be
W: www.pointcentre.be