Meetings op internationaal topniveau | C/A Planner

BluePoint Brussels

Meetings op internationaal topniveau

Brussel is met zijn imposante ambassades en bruisend eclectisch centrum een echte trekpleister voor zakenmensen en toeristen en is bovendien ook de unieke locatie van BluePoint Brussel.

Perfecte ligging

Het evenementcentrum is erg gemakkelijk bereikbaar, zowel via de snelwegen als via het openbaar vervoer. De trein-, tram- en bushaltes op wandelafstand maken het ook mogelijk om na een lange werkdag de benen te strekken en het centrum van de stad te verkennen. Het gebouw ligt centraal op een kwartier van Brussels Airport en wie met de auto komt, kan zijn auto parkeren in een grote ondergrondse parkeergarage met maar liefst 200 parkeerplaatsen.

Veelzijdigheid troef

Het conferentiecentrum beschikt over 20 vergaderzalen met de nieuwste technologische snufjes op audiovisueel vlak, voor 10 tot 450 personen – videoconferenties en live streaming maken hier deel van uit. Er kan bovendien ook gezellig getafeld en bijgepraat worden in twee uitstekende restaurants. Als het al wat warmer wordt, is een buitenlocatie een groot pluspunt. Daarom biedt BluePoint Brussel ook een trendy terras en een aangename tuin aan, compleet met aangepaste en duurzame catering.

One-stop-shop

BluePoint Brussels is een 'one-stop-shop': het is de geknipte locatie voor meetings, seminaries, conferenties, congressen, personeelsfeestjes, barbecues en ontelbare andere outdoor en indoor bedrijfsevenementen. Bovendien kun je er ook kantoren en aangepaste werkplekken huren op korte en lange termijn. Innovatieve mogelijkheden zoals virtuele kantoren, serviced offices en flexibel werken maken het plaatje compleet.

Delen

Direct contact

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels
80 Bd. A. Reyers
1030 Brussels
infobrussels@bluepoint.be
+32 (0)2 706 88 00