Meeting met een fantastisch uitzicht over Venetië | C/A Planner

Westin Europa & Regina Hotel

Meeting met een fantastisch uitzicht over Venetië

Het Westin Europa & Regina hotel in Venetië ligt aan het Canal Grande tegenover de prachtige Santa Maria della Salute barokkerk en biedt een verbluffend uitzicht over Venetië.

Het Westin Europa & Regina hotel in Venetië ligt aan het Canal Grande tegenover de prachtige Santa Maria della Salute barokkerk en biedt een verbluffend uitzicht over Venetië van het eiland San Giorgio Maggiore tot Punta della Dogana tot voorbij de Peggy Guggenheim Collection, met het San Marcoplein, de basiliek van San Marco, het operatheater La Fenice en de chique winkelstraat Calle XXII Marzo binnen wandelafstand.

De 185 kamers en suites werden ondergebracht in de vijf palazzo's van het hotel die dateren uit de 17de tot 19de eeuw. De Ca' Nova en Barozzi palazzo's pakken groots uit met nieuw ingerichte kamers en suites en in de Grand Canal tweepersoonskamers en suites is het romantisch verblijven en wegdromen. Alle kamers zijn uitgerust met alle moderne comfort en Heavenly® bedden. De eersteklas service is uiteraard inbegrepen.

Klik hier om even door het raam te kijken!

Uniek kader voor meetings & events


Sala Canaletto, met grote ramen die uitkijken op het binnenplein, is het gedroomde kader voor meetings en conferenties tot 110 deelnemers of tot 200 personen voor recepties. Deze vergaderzaal is uitgerust met de modernste technieken zoals wifi, hoogtechnologische audiovisuele systemen, hoogwaardige geluidssystemen en via touchscreen bediende verlichting, schermen en ramen. Het professionele eventsteam van het hotel is doorlopend beschikbaar om aan al uw wensen te voldoen.

In de zomermaanden vormt het ruime Terrazza Europa het schilderachtige decor voor huwelijksrecepties, galafeesten en diners met max. 250 gasten. De zalen voor huwelijksfeesten kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden afgehuurd voor max. 360 gasten voor een huwelijksfeest (lunch of diner), of 400 gasten voor een receptie.

Suites met terras


De suites met terras zijn ideaal voor intiemere, exclusieve recepties of feesten voor een select publiek. U en uw gasten genieten van een bijzondere dag, met een betoverend uitzicht op de terracotta daken van Venetië en het Canal Grande.

Restaurant La Cusina: Executive Chef Alberto Fol verwent zijn gasten met traditionele gerechten van de Venetiaanse eilanden en het vasteland in een nieuw jasje, overgoten met magnifieke waterzichten.

La Chic..Chetteria: Een eetgelegenheid in typische bacarostijl in het restaurant La Cusina voor 14 personen, geknipt voor een informele avond met vrienden, waar Executive Chef Alberto Fol een persoonlijke selectie van Venetiaanse cicchetti serveert, traditioneel of met een geheel eigen touch.

Delen

Direct contact

Westin Europa & Regina Hotel

Westin Europa & Regina, Venice
San Marco 2159, 30124 Venezia, Italia
T: +39 041 2400001
E: europa.regina@westin.com
W: westin.com/europaregina