Meeting Leuven & Vlaams-Brabant | C/A Planner

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant

Inspirerende teambuilding in Leuven en Vlaams-Brabant

Met de meest creatieve formules wordt uw teambuildingactiviteit een heel inspirerende belevenis. Niet zo heel moeilijk, want de regio’s van Vlaams-Brabant hebben alle troeven in huis voor elke culinaire, actieve...

Op schattenjacht door de historische steegjes van de stad. Met uw handen in zachte chocolade uw eigen pralines maken. Of een scootertocht met culinaire toets door landelijke dorpjes. Het is een kleine greep uit wat Vlaams-Brabant en Leuven zoal te bieden hebben. Met de meest creatieve formules wordt uw teambuildingactiviteit een heel inspirerende belevenis. Niet zo heel moeilijk, want de regio's van Vlaams-Brabant hebben alle troeven in huis voor elke culinaire, actieve of culturele activiteit.

Groen en zo dichtbij


De Groene Gordel neemt Brussel in een innige omarming. Het is een verrassend groene streek, comfortabel vlakbij maar toch ook ver genoeg weg van de drukte van de hoofdstad. Bezoek een geuzestekerij of schuif aan op een middeleeuws banket in een authentieke burcht.

Net ernaast ligt het Hageland, een gastvrije regio met de mooiste dorpjes, wijnhellingen en het machtige waterkasteel van Horst als schitterend baken. Perfect voor een landelijke huifkartocht met een boerenpicknick, en elke activiteit sluit u hier af met een fris Hagelands wijntje.

Teambuilding bij een biertje?


Tussen deze twee regio's ligt de provinciehoofdstad, het fiere en historische Leuven. Bierstad bij uitstek – waarom geen teambuilding in de brouwerij Stella Artois? – maar ook kunststad en bruisende studentenstad waar altijd wel wat te beleven valt.

Een extra troef is de bereikbaarheid: Vlaams-Brabant en Leuven liggen pal in het hart van België, Vlaanderen én Europa. De luchthaven Brussels Airport ligt heel centraal maar ook de luchthaven Brussels South Charleroi Airport is een optie. Met de trein of de wagen bent u in een wip in elke uithoek van de provincie. En na een geslaagde teambuilding of incentive, zoekt u uw gezellige b&b of hotel op, want aan luxueuze logeeradresjes is er geen gebrek.

Delen

Direct contact

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant

 • Nog wat meer inspiratie nodig?

 • Surf naar www.meetingleuven.be/nl/aanbod/inspiringmoments/

 • Of neem contact op met:

 • Meeting Leuven & Vlaams-Brabant
  Naamsestraat 3
  3000 Leuven
  T: +32 16 27 29 90
  E: info@meetingleuven.be
  W: www.meetingleuven.be