Meeting Leuven | C/A Planner

Meeting Leuven

Inspirerende locaties voor inspirerende momenten in Leuven

In Vlaams-Brabant vindt u de meest inspirerende locaties voor even inspirerende momenten.

In Vlaams-Brabant vindt u de meest inspirerende locaties voor even inspirerende momenten. De Groene Gordel, vlakbij Brussel en toch weg van alle drukte. Het Hageland, hartelijk, historisch en gul. En kennisregio Leuven, met een internationale reputatie van innovatie en toptechnologie.
Hier krijgt uw evenement het charisma die het verdient. Wat dacht u immers van een productvoorstelling in een middeleeuws kasteel of een congres met zicht op de Leuvense universiteit? En of u nu een grote congresfaciliteit of een vergaderruimte met spitstechnologie zoekt, er is altijd de perfecte plek op uw maat te vinden. Uw gasten logeren in een gezellige b&b of een luxehotel, of alles daar tussenin.

Stad én regio: troeven te over voor uw meetings en events


Ook toeristisch en culinair heeft de regio heel wat te bieden. Toprestaurants, heerlijke streekproducten, bier – met Leuven als bierhoofdstad – en een ongezien historisch patrimonium. Met scootertochten, avontuurlijke parcours, stadsspelen, kookworkshops en andere formules organiseren creatieve eventbureaus een supermotiverende personeelsdag of een op voorhand geslaagde incentive.
Meeting Leuven helpt u graag op weg.

Delen

Direct contact

Meeting Leuven

Meeting Leuven
Oude Markt 13
3000 Leuven
T: +32 16 373560
E: info@meetingleuven.be
W: www.meetingleuven.be