meeting kust | C/A Planner

meeting kust

De Kust: capaciteit bij de vleet voor events

Met zijn vele toplocaties over 67 kilometer is de Kust tevens the place to be voor grootschalige events. Een snelle bloemlezing van wat Blankenberge en Oostende te bieden hebben...

Wie aan de Kust denkt, denkt meteen aan de vele leuke charmehotels en schier onuitputtelijke bron aan teambuildingmogelijkheden – zee en strand, weet je wel. Maar met zijn vele toplocaties over 67 kilometer is de Kust tevens the place to be voor grootschalige events.

Een aanbod aan grootschaliger locaties dat overigens enkele niet te versmaden nieuwigheden bevat, zo blijkt uit een snelle beknopte bloemlezing van wat topbestemmingen Blankenberge en Oostende te bieden hebben:

Blankenberge


 • Congrescentrum Floreal is hét uitverkoren oord voor bedrijven die op een budgetvriendelijke manier het zakelijke met het recreatieve willen combineren. Én de zaalcapaciteit (auditorium tot 640 personen) én de sportfaciliteiten zijn hier ten overvloede aanwezig.


 • Kusttheater 't Colisee is een volledig vernieuwde theaterzaal kunsttheater voor toneel, stand-up comedy, muziek- en dansvoorstellingen, congressen, feesten of Dinner & Show events, met plaats voor 490 à 500 gasten in een knus auditorium.


 • De Pier is een wel heel unieke locatie – een unicum in de wereld zelfs: je kan kan er vergaderen in het auditorium dat zich vier meter onder de zeespiegel bevindt. Wie liever boven de zeespiegel blijft, kan er genieten van een event met een uitzonderlijk 360° uitzicht op de Noordzee (max 300 personen in seminariestijl).


Oostende


 • De Wellingtonhippodroom is volledig vernieuwd en er vinden in de zomerperiode weer wekelijks paardenrennen plaats. Vandaar ook de naam van de grote evenementenzaal van 1 600 m²: Hip'O. Hier kunnen diners of events tot 1200 personen plaatsvinden.


 • De Sleuyter Arena is nog zo'n capaciteitsknaller (5000 personen). Niet alleen de thuisbasis voor de Oostende basketbalploeg, maar ook de geknipte locatie voor grootse events. Het Schlagerfestival en Milk Inc lokten hier al een massa volk. Aan u om met uw bedrijf hetzelfde te doen voor uw volgende event.


 • Kursaal Oostende is al jaren – bijna letterlijk – een rots in de branding. Uw event dichter bij zee kan haast niet. Het auditorium biedt plaats aan 2000 personen.

Delen

Direct contact

meeting kust

 • Op zoek naar een locatie bijvoorbeeld voor de eindejaarsperiode of uw personeelfeest? De Kust heeft nog veel meer te bieden dan bovenstaande. Contacteer ons voor gratis advies en tips:

  Steve Desmidt
  T: +32 (0)50/ 30 55 16
  E: steve.desmidt@westtoer.be
  W: www.meetingkust.be


 • Mis zeker ook het volgende inspiratiemoment niet. Magische Events in Blankenberge met illusionist Gili op 14 december 2012.

  Interesse? Mail hier om in te schrijven of voor meer info.


 • Op 9 november organiseren de Kust en de echte Ardennen een gezamenlijke workshop in Brussel.

  Interesse? Mail hier om in te schrijven of voor meer info.