Meeting Ieper | C/A Planner

Meeting Ieper

Ooit al eens in Ieper geweest?

Tot ver buiten de landsgrenzen is het stadje in de Westhoek bekend voor zijn WO I-verhaal. De gewezen slagvelden, vele militaire begraafplaatsen en niet te vergeten de unieke Last Post-plechtigheid onder de Menenpoort trekken jaarlijks heel wat toeristen.

Ieper is echter ook het perfecte kader voor meetings, bedrijfsuitstappen of teambuildings. Behalve het historische decor is er immers ook de groene omgeving en uitzonderlijke rust van de Westhoek. Een unicum in het steeds drukker wordende Vlaanderen. Met het oog op work-life balance en lifestyle entrepeneurship het perfecte kader.

Een topverteller vertelt ongekende oorlogsverhalen

Een deugddoende natuurwandeling of sportieve fietstocht, onder begeleiding van een dynamische gids, is dan ook een absolute aanrader. Of ontdek het indrukwekkende oorlogsverhaal aan de hand van persoonlijke verhalen, dagboekfragmenten of oorlogspoëzie, samen met een van de topvertellers, tijdens een battlefieldtour langs bekende en vooral minder bekende sites.  

Bier of wijn?

En dan hadden we het nog niet over het unieke bierverhaal van de streek, de wijnvelden op de heuvelflanken of andere streekproducten die op veel Bourgondiërs een grote aantrekkingskracht hebben. Een combinatie van dat alles kan Meeting Ieper trouwens in een pakket op maat uitwerken.  

De professionele aanpak van Meeting Ieper

De professionele en tevens persoonlijke aanpak, het aanbod van ongekende plekjes met een unieke belevingswaarde, samen met het feit dat er één aanspreekpunt is voor de organisatie van het arrangement, versterken bovenstaande troeven. De aangeboden pakketten zijn trouwens uiterst budgetvriendelijk.

Ieper is een kleine, gezellige stad. Die kleinschaligheid wordt doorgetrokken in het aanbod. Meeting Ieper focust zich dan ook voornamelijk op groepen tussen 20 en 80 personen.

Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op voor meer info voor een pakket op maat.

Ieper is een kleine, gezellige stad. Meeting Ieper focust zich dan ook voornamelijk op groepen tussen 20 en 80 personen.

Meeting Ieper is een collectief van privépartners die samen de krachten bundelen om een sterk meetingaanbod uit te werken. Het betreft de vier hotels met meeting facilities: Albion Hotel, Ariane Hotel, Flanders Lodge Best Western en Novotel Ieper Centrum. Gidsenorganisatie Rent a Guide coördineert en is het aanspreekpunt. Stad Ieper en de dienst toerisme ondersteunen dit project.

Delen

Direct contact

Meeting Ieper

Miguel Bouttry
Lakenhalle
Grote Markt 34
8900 Ieper
+32 (0)488 40 74 40
info@meetingieper.be
www.meetingieper.be