Meet. Work. Connect en maak gebruik van al onze faciliteiten | C/A Planner

ClubHouse

Meet. Work. Connect en maak gebruik van al onze faciliteiten

ClubHouse is een Coworking Space met werkplekken, vergaderfaciliteiten, seminarie- en opleidingsruimtes & event spaces. Ideaal om even te komen werken, voor een meeting van een uur, maar ook voor een seminarie!

ClubHouse is een Coworking Space met werkplekken, vergaderfaciliteiten, seminarie- en opleidingsruimtes & event spaces. Ideaal om even te komen werken, voor een meeting van een uur, maar ook voor een seminarie van een hele dag of avond.

Alle ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technologie: Smartboards, beamers, LCD-schermen & 360° camera's voor conference calls. Al deze opties zijn inbegrepen in de zaalhuur! Onze automatische luchtverversing zorgt door middel van CO2-metingen ervoor dat de luchtkwaliteit in de ruimtes altijd optimaal is.


SmartBoards


Elk van onze TeamSpaces vanaf 10 personen kan gratis uitgerust worden met een SmartBoard. Een SmartBoard is een projectiescherm dat volledig door touch bediend kan worden. Hierdoor worden meeting en presentaties heel interactief. Alle notities kunnen op de presentatie zelf, op of een apart whiteboard aangebracht worden & kunnen nadien ook meteen digitaal opgeslagen worden. Gedaan dus met flipcharts en de verwerking hiervan achteraf.

RoundTable 360° Camera's


Deze camera, die perfect aansluit op Microsoft Lync, zorgt voor de perfecte online meeting met beeld van alle aanwezigen en geluid. ClubHouse zorgt gratis voor de Lync Online omgeving indien uw bedrijf hier niet over beschikt.

Automatische luchtverversing


In elke ruimte wordt de luchtkwaliteit gemonitord door constante CO2-metingen. Wanneer de CO2-waarden te hoog worden, wordt zuurstof toegevoegd aan de ruimte. Hierdoor worden de ruimtes nooit muf en te warm. Dit zorgt ervoor dat voor een hogere graad van concentratie van alle aanwezigen.

Gratis parking, WiFi en koffie, thee, water


Of je nu een werkplek of een vergaderzaal huurt, elke bezoeker geniet van gratis parking, wifi en drank.

Bekijk onze video op Youtube:

Delen

Direct contact

ClubHouse

ClubHouse
Lorenz Lievens
Account Manager
T: +32 3 451 32 47
M : +32 472 53 04 93
E: LLi@aurelium.be
W: www.ClubHouse.be

  • Volg ons op Facebook