Meet in Ireland | C/A Planner

Meet in Ireland

De luxueuze meetinghotels van Ierland

In Ierland vind je niet alleen speciaal ontworpen conferentiefaciliteiten van de hoogste kwaliteit en stimulerende incentive activiteiten, maar ook luxueuze accommodatie voor elk event.

In Ierland vind je niet alleen speciaal ontworpen conferentiefaciliteiten van de hoogste kwaliteit en stimulerende incentive activiteiten, maar ook luxueuze accommodatie die perfect zal samengaan met om het even welk event je op dit wondermooie eiland wilt organiseren.

Citywest Hotel, Conference & Event Centre- Dublin


Op een terrein van 150 hectare aan de westelijke rand van Dublin ligt het grootste hotel met conferentiefaciliteiten van Ierland. Het Citywest Hotel heeft 774 viersterrenkamers en 34 flexibel aanpasbare vergaderruimtes en conferentiezalen met een capaciteit van 10 tot 4.100 personen.

Meer info

Double Tree by Hilton Dublin - Burlington Road


Na een recente investering van 16 miljoen euro verwelkomt het Double Tree by Hilton Hotel Dublin - Burlington Road je in het hart van Dublins Southside met luxueuze accommodatie en moderne uitrusting. Het is terecht een van de populairste bestemmingen voor een conferentie in Dublin, met een speciale businessverdieping, een imposante balzaal van 1.200 m² en alle eventfaciliteiten die je maar kan wensen.

Meer info

Hastings Europa Hotel- Belfast


Het Europa Hotel beschikt over 17 uiterst flexibele conferentiezalen, waaronder het Euro-Business Centre en het splinternieuwe Europa Exhibition Centre. De Grand Ballroom is een van de grootste congressuites in Noord-Ierland en staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten voor grootschalige conferenties, presentaties, recepties en events die op tv worden uitgezonden. Het is al het decor geweest van talrijke nationale en internationale conferenties en de prestigieuze MTV Awards.

Meer info

The Malton Hotel-Kerry


Het Malton Hotel heeft 400.000 euro geïnvesteerd in een renovatieproject van het conferentiecentrum in zijn tuinen. Deze speciaal ontworpen locatie voor conferenties, recepties en presentaties heeft een capaciteit van 900 personen. Het hotel ligt in het stadscentrum van Killarney, vlakbij het treinstation, alle grote invalswegen en Kerry International Airport.

Meer info

Clayton Hotel Silver Springs - Cork


Het conventiecentrum van het Clayton Hotel Silver Springs is een van de modernste locaties voor conferenties en recepties in het zuiden van Ierland. Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn uitgerust met faciliteiten voor meer dan 1.000 congresgangers. De conferentiezalen zijn geheel en al aangepast aan de noden van hedendaagse meetings en bieden flexibele oplossingen voor seminaries, opleidingen of intieme vergaderingen.

Meer info

Trump International Doonbeg- Clare


Trump International Golf Resort & Hotel Ireland is de nieuwe naam van The Lodge at Doonbeg, een conferentiecentrum in Ierland met aanpasbare vergaderruimtes, topfaciliteiten, een adembenemend uitzicht en een onberispelijke service. De diverse ruimtes voor kleinschalige business events en meetings kunnen op maat worden samengesteld.

Meer info

Delen

Direct contact

Meet in Ireland

Voor informatie over conferenties in Ierland, ondersteuning en veel meer, neem contact op met:

Danielle Neyts
Tourism Ireland Brussels
+32 (0)2 643 21 21
dneyts@tourismireland.com
www.meetinireland.be