Meet in Ireland | C/A Planner

Meet in Ireland

Een meeting plannen in Ierland is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Wist u dat u in Ierland aanspraak kan maken op praktische en zelfs financiële ondersteuning wanneer u met uw bedrijf een corporate meeting plant? De maatregelen gelden voor groepen vanaf 150 personen...

Wist u dat u in Ierland aanspraak kan maken op praktische en zelfs financiële ondersteuning wanneer u met uw bedrijf een corporate meeting plant? De maatregelen gelden voor groepen vanaf 150 personen voor meetings en events in Dublin, en vanaf 75 personen voor meetings & events buiten Dublin.

En of u nu kiest voor Dublin of het hele Ierse hinterland: in de bruisende steden van Ierland valt constant wat te beleven of te bezichtigen. Dag en nacht is er activiteit in de stadscentra. Je vindt er bekroonde restaurants, luxueuze hotels en een ruime keuze aan lokaal entertainment. Bovendien ontmoet je er de vriendelijkste mensen ter wereld.

Genieten in alle rust


Een businesstrip naar Ierland is een ontspannende belevenis voor lichaam en geest, welk deel van het land je ook bezoekt. De zakenman die Ierland als bestemming kiest kan in iedere regio tot rust komen en genieten van adembenemende landschappen. Het weelderige groene binnenland, de majestueuze bergketens, de charmante meren en de woeste kustlijn wedijveren in schoonheid.

Vlot bereikbaar


Ierland mag dan een eiland zijn, toch is het prima bereikbaar via talrijke internationale lucht- en zeeverbindingen. Dagelijks zijn er vluchten naar vervoersknooppunten in Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk, Afrika, Continentaal-Europa en het Midden-Oosten. De ferryverbindingen met Groot-Brittannië en Frankrijk zijn populair om met de auto vanuit Europa te reizen.

Dublin City


Dublin is een opwindende en inspirerende stad, gedrenkt in traditie maar toch jong van hart. Historische authenticiteit wordt moeiteloos gecombineerd met hedendaagse flair. Dublin biedt ongeveer 20.000 kamers en de modernste congrescentra, bv. het Convention Centre Dublin (CCD).
www.dublinconventionbureau.com

Belfast City


Gedurende het voorbije decennium werd meer dan een miljard pond geïnvesteerd om van Belfast een energieke, innovatieve en inspirerende stad te maken. De dynamische geest waarmee meer dan 100 jaar geleden de Titanic in Belfast gebouwd werd, herleeft vandaag met de opening van Titanic Belfast, een opwindend nieuw congrescentrum op de exacte plaats waar destijds de Titanic werd gebouwd. Dit iconische nieuwe gebouw symboliseert een nieuw Belfast. Belfast biedt ongeveer 7.000 kamers.

www.visit-belfast.com/conference

 

Cork City


Cork City en County Cork bieden ongeveer 8.500 kamers. Er is een even uitgebreid als gevarieerd aanbod om zakendiners te organiseren: luxueuze privé-residenties, historische kastelen, een 19de-eeuwse gevangenis, renbanen, landhuizen, distilleerderijen, ...
www.corkconventionbureau.com

Limerick City


Limerick was Ierse Cultuurstad in 2014 en heeft voor iedereen wel wat te bieden dankzij de vele culturele, historische en sportieve activiteiten, de boeiende architectuur en niet te vergeten de shopping- en businesscentra. Het is een levende, bruisende wereldstad. Limerick biedt ongeveer 7.000 kamers.
www.conferenceandsportsbureau.com

Derry City


Derry is uniek in die zin dat het de enige volledig ommuurde stad van het Ierse eiland is. Derry was Cultuurstad van het Verenigd Koninkrijk in 2013. De historische en culturele bezienswaardigheden maken deze stad een geliefde trekpleister voor incentive reizen. Het aantal en de kwaliteit van de conferentiezalen en meetinglocaties blijft dan ook geleidelijk stijgen. Derry biedt ongeveer 630 kamers.
www.derryvisitor.com/

Ondersteuning van events


Tourism Ireland kan samen met Failte Ireland bedrijfsevents ondersteunen van bij het planningsproces tot de eigenlijke uitvoering. De ideale manier om tijd en geld te besparen!

  • Sponsorfonds voor corporate meetings (vanaf 75 of 150 personen)

 

  • VIP site inspections trips

 

  • 'Corporate Champion Reward'-systeem

 

  • Vinden van accommodatie en congreslocaties

 

  • Incentives en teambuildingsmogelijkheden

 

  • Informatiepakketten voor de deelnemers & gasten

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Meet in Ireland

Danielle Neyts
Tourism Ireland Brussels
T: +32 02 643 21 21
E: dneyts@tourismireland.com
W: www.meetinireland.be

  • Klik hier voor meer informatie over support voor corporate meetings

 

  • Klik hier voor meer informatie over het Corporate Ambassador Programma, met steunmaatregelen voor meetings van meer dan 300 personen

 

  • Klik hier voor leuke voorbeeldprogramma’s voor meetings & incentives en een video over de incentivemogelijkheden.