Meet in Ireland | C/A Planner

Meet in Ireland

Een meeting plannen in Ierland

Van zijn kosmopolitische steden tot zijn woeste kusten oefent Ierland een eindeloze aantrekkingskracht uit op congresgangers uit de hele wereld.

Wist je dat je in Ierland aanspraak kunt maken op praktische en zelfs financiële ondersteuning als je er met je bedrijf een corporate meeting plant? De maatregelen gelden voor internationale groepen vanaf 50 personen.

Of je nu kiest voor Dublin of voor het hele Ierse hinterland, in de bruisende steden van Ierland valt constant wat te beleven of te bezichtigen. Dag en nacht is er activiteit in de stadscentra. Je vindt er bekroonde restaurants, luxueuze hotels en een ruime keuze aan lokaal amusement. Bovendien ontmoet je er de vriendelijkste mensen ter wereld.

Genieten van de rust

Een zakenreis naar Ierland is een ontspannende belevenis voor lichaam en geest, welk deel van het land je ook bezoekt. De zakenman die Ierland als bestemming kiest, kan in iedere regio tot rust komen en genieten van adembenemende landschappen. Het weelderige groene binnenland, de majestueuze bergketens, de charmante meren en de woeste kustlijn wedijveren in schoonheid.

Gemakkelijk te bereiken

Ierland mag dan wel een eiland zijn, toch is het vlot bereikbaar via talrijke internationale lucht- en zeeverbindingen. Er zijn dagelijks vluchten naar vervoersknooppunten in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, Afrika, Continentaal-Europa en het Midden-Oosten. De ferryverbindingen met Groot-Brittannië en Frankrijk zijn populair voor wie met de auto vanuit Europa wil reizen.

Faciliteiten van wereldklasse

Ierlands indrukwekkende bestemmingen variëren van speciaal ontworpen conferentiefaciliteiten tot locaties die iets totaal anders en unieks bieden, zoals moderne universiteiten, historische hallen en kastelen, uitzonderlijke resorts en luxueuze hotels.

Ondersteuning van events

Als je een event in Ierland organiseert, werk je samen met een toegewijd en ervaren team van professionals, die met een vooruitstrevende, proactieve mentaliteit de zaken aanpakken. De combinatie van professionaliteit, passie en minzaamheid maken events in Ierland positief memorabel, probleemloos en van het allerhoogste niveau.

Meet in Ireland kan business events ondersteunen vanaf het planningsproces tot aan de eigenlijke uitwerking. De ideale manier om tijd en geld uit te sparen!

Het Association Conference Financial Support Scheme is beschikbaar voor iedereen die overweegt om een internationale conferentie te houden in Ierland, vanaf de uitnodiging of het bid tot de conferentie zelf.

De drie hoofddomeinen van ondersteuning zijn:

  • bidding
  • site inspections
  • conference fund

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over financiële ondersteuning.

2017-meet-in-ireland.jpg

In de bruisende steden van Ierland valt constant wat te beleven of te bezichtigen.

Delen

Direct contact

Meet in Ireland

Danielle Neyts
Tourism Ireland
Louizalaan 66
1050 Brussel

+32 (0)2 643 21 21
dneyts@tourismireland.com
www.meetinireland.be